Fafa`sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoteista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa`sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä..

Voit myös tilata Fafakset uudesta verkkokaupastamme, Foodorasta tai Woltin kautta.

Pidetään huolta toisistamme!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,4)
Lapset (2,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruokien saaminen kesti aivan liian kauan. Erityisesti, jos/kun on liikkeellä työpaikan lounastunnin aikana, tämän hitauden vuoksi on mahdotonta selvitä annetussa ajassa."”
“Maukasta ja täyttävää ruokaa helposti mukaan otettavassa paketissa. Täydellinen lounapaikka/jos ruoka pitää napata kiireellä mukaan.”
“KOP-kolmion tila on viityisä ja Kultataloon verratuna aina siisti. Vastaanotto on asiallinen ja mukava. Ruoka on huolella tehty ja hyvä.”
“Ei mitään syytä moittia.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvää mutta kallista”
“Ruoka oli erinomaista ja hinta kohtuullinen”
“Todella aidolta maistuva!”
“"Omaan makuuni liian vehnämäinen tuote, myöskin makua olisi voinut olla enemmän (otin jonkin kanapitan tms). Toisaalta joku muu asiakas kehui tuotteensa maukkautta, joten makuasia. Joitakin saattaa häiritä, kun tuote pitää noutaa omalla nimellä - persoonallinen idea, mutta yksityisyys..? Henkilökunta oli ripeää ja palvelualtista."”
“"Kävin siellä turistina, en asu samassa kaupungissa"”
“"Annoksen valmistus voisi olla nopeampi prosessi, mutta ruoka hyvää, miljöö siisti, palvelu luonnikasta. Suosittelen."”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka oikein hyvää. Tilauksen kanssa kävi pikku väärinymmärrys ja osa tilauksesta jäi uupumaan. Tämä kuitenkin hyvitettiin paremmin kuin olisin toivonut. Jäi erittäin hyvä fiilis käynnistä. Tulen ehdottomasti uudelleen!”
“Ravintolan sisustus oli mielekäs ja ruoka oli erittäin hyvää.”
“Loistava tunnelma ja herkullista ruokaa!”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Hyvä ruoka mutta vähän kolho ympäristö.”
“On vähän muitakaan sopivia ruokapaikkoja”
“"Olin tyytyväinen annokseen, palveluun ja siihen ettei musiikki huuda niin kovin ettei kumppanin kanssa pystyisi puhumaan."”
“Viihtyisä ravintola ja oikein ystävällinen henkilökunta.”
“"Toin Fafasiin siskontytön, joka ei kuulemma pitänyt falafeleista… Nyt pitää…:)"”