Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.
 
Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli melko vaisun makuinen. Muuten kaikki oli ihan ok.”
“Ravintola on viihtyisä, palvelu ystävällistä ja ruoka on oikein hyvää, perustasoa hieman parempaa pikaruokaa.”
“Ihan hyvä paikka. Harvoin tulee ylipäätään mitään kavereille varsinaisesti suositeltua, mutta jos tulee puheeksi, niin voin sanoa, että ihan hyvä paikka.”
“Henkilökunta palvelevaa, mutta häiritsee, kun joutuvat sinkahtelemaan palvelemaan myös kasinon puolta. Kahden pisteen palvelu tekee asioinnista hitaampaa ja usein tilanne, ettei tiskillä ole ketään, kun ovat toisella puolen palvelemassa. Tekee paikasta epäammattimaisen ja huonosti suunnitellun asiakkaan näkökulmasta. Henkilökunta tekee tilanteessa parhaansa, heissä ei ole vika. Tosin uskon, että työviihtyvyys kärsii.”
“Palvelu oli hieman tylyä. Mielestäni ruoan myynnin helpon perussanaston voisi opetella suomeksi, koska ravintola sijaitsee Suomessa. Vähintään voisi tervehtiä/kiittää suomeksi ja opetella reagoimaan suomenkieleen, vaikka vastaisi englanniksi. Englanti jyrää tällä hetkellä koko Helsingin ravintola-skenessä, eikä se ole pelkästään hyvä kansainvälistymisen merkki.”
“Hyvä palvelu”
“Mukava paikkaa ja tosi hyvä ruoka”