Original Sokos Hotel Hamburger Börs on Turun sydämessä sijaitseva legenda, jonne on helppo löytää. Hotelliimme, jossa asiakkaita on palveltu jo pitkälti yli sadan vuoden ajan, on kokousvieraiden mutkatonta saapua niin autolla kuin julkisin kulkuvälinein. Edes osoitetta ei tarvitse tietää -"Börsin tietävät kaikki!" Kokouksen jälkeen meiltä on myös helppo pujahtaa Turkuun – kaupunkiin, joka on ollut tärkeiden tapaamisten näyttämö koko värikkään historiansa ajan.

Kokouksiin, seminaareihin ja tapahtumiin meiltä löytyy erilaisia kokoustiloja sekä monipuolinen ravintolamaailma tilausravintoloineen. Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä onnistuvat myös kaikenkokoiset ja -luonteiset tapahtumat intiimeistä syntymäpäiväjuhlista yritysjuhliin.

Kokoustilat

Regina-kokousosastolla on ammattitaitoinen henkilökuntamme paikalla varmistamassa tilaisuutesi onnistumisen pienintä yksityiskohtaa myöten.

Vaikka hotellimme sijaitseekin kaupungin keskeisimmällä paikalla, Regina-kokousosasto takaa tilaisuudelle rauhaisat puitteet. Kokousosasto sijaitsee korttelin sisäpuolella ja sen modernit tilat kylpevät luonnonvalossa. Reginasta löytyy kahdeksan erilaista tilaa, joista osa voidaan myös yhdistää. Suurimpaan kokoustilaamme mahtuu kerralla 160 henkilöä istumaan luokkamuodossa. Tiimityöskentelyyn suosittelemme luovaa huonettamme.

Juhlatilat

Vuosijuhlat, ylioppilasjuhlat, häät, syntymäpäivät, pikkujoulut tai karonkka? Original Sokos Hotel Hamburger Börsin tiloissa vietät juhlan kuin juhlan tyylillä!

Valitse isoihin tapahtumiin jugendhenkinen YläBörs kimaltavine kristallikruunuineen tai moderni Börs Night Club. Pienempiä vastaanottoja varten meiltä löytyy uniikkeja kabinetteja.

Pienempiin juhlahetkiin sopivat YläBörsin kabinetit Esmeralda ja Kivi, klassikkoravintolamme Oscar Pub & Grillin kabinetit sekä suosittu bistro Frans & Emilie.

Tavataan Börsissä!