Bistro Elli on mutkaton, lämminhenkinen ja rento korttelibistro Turun Kupittaalla. Täällä viihtyvät alueen yritysten työntekijät ja asukkaat sekä Original Sokos Hotel Kupittaan hotellivieraat sulassa sovussa. Valmistamme maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä ja tarjoamme parhaita, mielenkiintoisia oluita ja talon viinejä. 

Bistron runsas lounas katetaan ma-pe klo 11-14. Se on mestarillinen yhdistelmä helppoutta ja huolettomuutta. Lounas rakentuu raikkaasta ja värikkäästä salaattipöydästä ja ravitsevasta päivän keitosta, joita voit täydentää Mestarin koostamilla pääruokavaihtoehdoilla.

Olemme ylpeitä siitä mitä olemme: Ruokaa rakastavia ammattilaisia, jotka uskaltavat haastaa asiakkaamme uusilla makuelämyksillä.

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Veera oli ihan huippu tarjoilija .”
“Mukava paikka käydä syömässä. Menu hieman yksinkertainen ja pysynyt samana jo jonkin aikaa.”
“Erittäin hyvä salaattipöytä ja pääruokavaihtoehdot.Sisustus miellyttävä.”
“"Viihtyisä paikka, ystävällinen henkilökunta ja hyvää ruokaa."”
“Kaikki toimi hienosti. Ruokaa sai odotella pöytään aika kauan!!”
“"Mukava ja tyylikäs, avara ravintola. Maukasta tuon ja mukava tunnelma, lyhyt matka kotoa."”
“Ihan jees mutta pitäisi olla mahdollisuus ottaa myös yksi iso lautanen. Ärsyttää kun pöytä tulee täyteen pikkulautasia ja ei mahdu syömään. Lisätkää lämpimiin ruokiin suolaa/mausteita. Lohi ja muut kalaruuat ovat aina ylikypsiä ja siis kuivia.”
“"Pidin ruoasta ja sitä oli edustavasti tarjolla. Pidin myös Ellin sokkeloisuudesta, kulmat, nurkkaukset, aidatut osat ovat miellyttäviä. Kesällä ehkä myös terassi."”
“"Vaikka vierailin Ellissä lounasaikaan, tunnelma ja palvelu ylitti odotukset, sillä lounasaikaan en odota päivällistason tilannetajua ja palvelua."”
“Ystävällinen ja osaava henkilökunta. Ruoka erinomaista. Rento tunnelma.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Henkilö kunta ratkaisee viihtymisessä isosti. Täällä kaikki pelitti kympin arvoisesti”
“Vierailua häiritsi jonkin verran rauhattomuus koska tila on avoin. Hotellivieraiden liikehtiminen vaikutti jonkin verran kokemukseen.”
“Ruoka hyvää ja tunnelma. Annoskoko hieman liian pieni eli ensi kerralla pitää ottaa alkuruoka”
“"Tulimme ilman pöytävarausta täpötäyteen ravintolaan, mutta meille löytyi kuitenkin pöytä. Vaikka jouduimme odottamaan ruokiamme, henkilökunta palveli koko ajan kiireettömästi, oli ystävällistä ja huomioi 7-vuotiaan lapsemme hienosti. Ruoka oli tosi hyvää. "”
“Hyvä ruoka. Uusi mukava ruokapaikka.”
“Pelkästään positiivista lounaskokemusta. Erityistä plussaa asiakaspalvelijoille.”
“"Oli miellyttävä kokemus, maistuva ruoka, osaava henkilökunta ja viihtyisä paikka."”
“Hyvä ruoka.Hyvä sijainti.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki oli ok. Eikä taida Kupittaalla olla kauheesti parempia.”
“Sijainti hiukan syrjässä”
“Bra mat och service”
“Maksaminen S-Cardilla ei sujunut toivotulla tavalla”
“"Hyvä hotellin ravintolaksi ja maanantaisin auki, tosin palvelu hieman hidasta ja osittain välinpitämätöntä, jonka takia jouduin pisteytystä laskemaan."”
“Elegantti paikka Kupittaalla. Suosittelen lämpimästi. Kattobaari on hyvä idea joita tahtoisin nähdä lisääkin Turussa. Lounasaikana saattaa joskus pöydät loppua kesken mutta se on vain hyvän paikan tunnusmerkki.”
“Ihan ok paikka”
“"Miellyttävä miljöö, maistuva ruoka"”
“"siisi ja mukava paikka, hyvä ruoka"”
“Hyvä palvelu ja ruoat. Hassu vessa”
“Hyvä ruoka ja kaunis miljöö.”
“"Todella kiva sisustus ja hiukan erilaisia tiloja ja alueita, joista valita. "”
“"onnistunut vierailu, kiitokset"”
“Maukas ruoka ja hyvä valikoima”
“Hyvä ruoka: laadukas ja monipuolinen salaattipöytä. Isona plussana lämminruoka tarjoiltiin suoraan keittiöstä annoksina.”
“Hyvä ruokaravintola hotellin yhteydessä.”
“"Ainoa miinus käynnistä tuli siitä, että ruokani yksi osa oli aivan järjettömän suolainen. Muuten kaikki oli tosi hyvää ja palvelu ihan super. Eli ehdottomasti suosittelen, Kupittaa yllätti iloisesti!"”
“Ystävät opiskelijoita ja elli ei oikein ole opiskelijabudjettiin sopiva”
“Tilojen siisteyden suhteen oli parannettavaa.”
“"Paras Ravintola kokemukseni, ruuan laadun, palvelun ja rauhallisuuden puolesta. Niin sanotusti seurustelu ilmapiiri! Hinnakas mutta korkealaatuinen. "”
“Valitettavasti jälkiruuista yksi oli loppunut kesken ja allergioiden vuoksi listalle ei jäänyt minulle vaihtoehtoa”
“"Henkilökunta on todella ihanaa ja tunnistaa joka kerta. Aivan ihana pieni ele osoittaa, että henkilökunta on huomioinut käynnit. Aina tervehditään ja jää erittäin hyvä fiilis käynnistä. "”
“En mycket bra och konsistent helhet.”
“"Kiva sisustus,helppo tulla, Hyvä ruoka,pikkuannokset tosi kivat. Hyvä kun on jälkiruoka. Esteetön kulku"”
“Minusta siellä on miellyttävää käydä.”
“"Hyvä lounas, lähellä työpaikkaa"”
“"Hyvä ruokapaikka, jos hyväksyy hintatason."”
“Bistro Elli sijaitsee hyvässä paikassa ja lounaspöytä on runsas Parannettavaa: kala maistuu yleensä eritäin kitkerälle (onko pakkasesta?) ja salaattipöydässä voisi olla jonkin verran vaihtuvuutta kuten myös kanan kastikkeissa”
“"Hyvä iloinen palvelualtis henkilökunta, useita eri ruokalajeja aina saatavilla. Ainut miinus on että samat ruoat pyörii viikosta toiseen. Joskus voisi olla muutakin vihreää salaattia tarjolla kuin lehtisalaattia????"”
“hommat toimi palvelu hyvää”
“"Ruoka on usein aika mautonta. Asettelut sun muut on hienot mutta ruoka usein pettymys. Jos tämä ei olisi toimistoa lähin lounaspaikka, tuskin kävisin näin usein"”
“"Ravintolan yleistunnelma oli ihana, mutta ruoka jäi pettymykseksi"”
“"Paikka oikein mukava, ruoka hyvää ja riittävästi, tarjoilia oli mukava mutta aivan liian kiireinen. Tuntui että henkilökuntaa ei ollut riittävästi."”
“Kaikki toimi rutiininomaisesti ei ollut mitään mieleen painuvia eroja muihin toimioihin. Muuten siisteissä pöydissä olivat tuolit jääneet siivoamatta edellisten jälkeen. Tämä onkin yleistä ravintoloissa ja joka olisi helposti korjattavissa.”
“Hyvä palvelu ja erityisruokavaliolleni sopivat vaihtoehdot kerrottiin selkeästi ja palvelu oli mukavaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Hyvä ruoka, viihtyisä ympäristö, ystävällinen henkilökunta"”
“Voi olla.”
“"Loistava ruoka, ystävällinen palvelu"”
“Ravintola oli melko täynnä käydessäni Ellissä (lounasaika). Lounaan maksamista joutui odottamaan melko kauan.”
“Hyvä palvelu”
“Erittäin hyvä kokemus??”
“"Hyvä kokemus, tulen varmasti uudestaan"”
“"Viihtyisä paikka, hyvää ruokaa."”
“Miellyttävä kokemus kaiken kaikkiaan.”
“"Monien mielestä on hankala koska liha/kala annetaan pienellä ""Pullalautasella"" ja muu ruoka/salaatti kerätään normaalikokoiselle lautaselle. Hankala kantaa pikkulautasta, normaalinkokoista lautasta ja lisäksi ruokajuomaa. Mikäli kaiken ruuan voisi kerätä yhdelle lautaselle niin kuin normaalistikkin yleensä tehdään niin käytäntö olisi helpompi. Ymmärrän hyvin että liha/kala laitetaan kokin toimesta valmiiksi pienelle lautaselle niin lämpimän ruuan menekki on huomattavasti pienempi kun silloinin jos asiakas saisi vapaasti ottaa lautaselle haluamansa märän ruokaa. Tällä nykyisellä systeemillä ravintola säästää huomattavasti kuluissa"”
“"Ruoka oli todella hyvää, tunnelma mukava ja asiakaspalvelu aivan super?? Itse asiassa olenkin jo suositellut ravintolaa muutamalle ystävälle??"”
“Viihtyisä ja tunnelmallinen paikka. Mukava henkilökunta. Hyvä ruoka ja kiva esillepano!”
“"Konsepti hyvä mutta laatu ei aina parasta. Siika on usein suolaista ja/tai vanhan makuista. Keitto on monesti jäähtynyttä. Rasittavan paljon päytiä poissa käytöstä koronan takia. Allergiamerkinnät puutteellisia ja ristiriitaisia, netissä ja ravintolassa eri tiedot."”
“"Kun alunperin soitin varatakseni pöydän, huomasin että asiakaspalvelijat olivat todella ystävällisiä. Paikan päällä taas ovella jo huomioitiin heti, palvelu ei kestä vaikka olisikin ravintola täynnä. Ekan kerran en oikein tiennyt mitä ruokaa tilata, nyt kun olen monesti käynyt niin mun lempparit on Pizza Margharita, Kanapasta, Hampurilainen ja näiden kruunaja on jälkiruoka ' Lakritsi Brulee '. Olen saanut joka käynnissä tilata koko porukalle erikoiset juotavat (kirpeä mutta makea samaan aikaan), maistunut aina! Palvelu, siisteys, Ruoka ja ravintolan sijainti on täydellistä. Suosittelen kovasti, en ollut kuullut ennen ravintolasta, googlesta kun katsoin aterioiden kuvat & ravintolan kuvat päätin tulla enkä kadu koskaan! Ps. Unohdin mainita että vietettiin kaverin syntymäpäivä ja häneltä ei veloitettu jälkiruoasta eikä juotavasta, mitä todella harvoin suomen ravintoloissa tehdään! Yllättynyt ja toivottavasti jatkuu aina samana!!!!! ❤️"”
“Hyvä ruoka mielyttävä ympäristö”
“"Ystävällinen palvelu, siisti ravintola.Kaikki hyvin.Kiitos"”
“Oli hyvin miellyttävä kokemus”
“"Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä käynti. Olin kainalosauvoilla liikkeellä, joten en itse saanut kannettua mitään pöytään. Koko henkilökunta oli erittäin huomaavaista vilkkaasta lounasajasta huolimatta ja kaikki tarvitsemani tuotiin hymyssä suin pöytään. Kiitos! :)"”
“"Hyvä palvelu, lounaalla voi syödä monta pientä ruokalajia."”
“"Lähellä työpaikka, auton ja polkupyörän saa hyvin parkkeerattua talon eteen, erityisesti pyöräparkki on erinomainen. Miellyttävä lounasympäristö, vähän luksusta ruokailuun."”
“"viihtyisä miljöö, hyvä ruoka ja hyvä sijainti"”
“Onnistunut kokemus”
“"Hyvä ruoka, mielenkiintoinen konsepti. Tarjotin helpottaisi ruoan kantamista pöytään. Pikkulautasella ei voi olla liian löysää/liemimäistä kastiketta, koska kantaessa paria lautasta pöytään, kastike sotkee..."”
“"Ruoka oli äärimmäisen hyvää, siis aivan gourmee luokkaa. Päihittää monen julkkiskokin pöperöt. Kaikki toimi todella hyvin ja nopea palvelu. Ja mikä parasta pullo kuoharia maksoi vain 12€, wau."”
“"Hyvä ruoka, riittävästi tilaa."”
“"Kysyin tullessani, että mitä on tarjolla lounaaksi, koska netistä katsoessani siellä oli kaksi viikkoa vanha lounaslista, mistä laitoinkin palautteen. Tullessamme ensimmäistä kertaa odotimme, että joku tulee ja tulikin melko pian. Kysyin, että mitä on lounaslistalla, niin tyttö meni vähän hämilleen ja sanoi, että meillä on tuo buffet ja sitten kysyin, että no mitäs lounaslistalla on...""no samoja tuotteita kun buffassa"". Eli ehkä asian olisi voinut kaikenkaikkiaan esittää selkeämmin heti alunpitäen."”
“"Mukava, miellyttävä paikka. Joskin ovi-aukko häiritsee jotenkin. "”
“"Ravintolassa oli lämmin tunnelma ja läsnäolomme huomioitiin koko ravintolassa olon ajan. Meille suositeltiin menuja ja ne me myös tilasimme kera viinipullon, jota myös suositeltiin. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja ruokiakaan ei tarvinnut kauaa odotella. Maksun jälkeen siirryimme vielä yläparvelle nauttimaan juomistamme. Ylhäällä oli ihanan romanttinen tunnelma istuskella sohvilla ja jutella keskenämme. Ei mitään valittamista ja terveisemme välitettiin kokeille. Mielellämme tulemme uudelleen, jos Turussa käymme. "”
“Ystävällinen palvelu. Erittäin hyvä ruoka-annos. Miellyttävä miljöö.”
“Oli hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Väldigt god mat och mycket bra service.”
“Siisti”
“"Meidät vähän niin kuin unohdettiin aluksi sen jälkeen, kun oli ohjattu pöytään. Jotenkin tuli tunne, että oli henkilökuntapulaa paikkaamaan otettu ihmisiä, joille paikka ennestään tuntematon. Mutta ei se haitannut. Ruoka oli todella hyvää niin kuin aiemminkin."”
“Hyvä lounas”
“"Palvelu hyvää, ruoka hyvää"”
“Olen jo suositellutkin”
“Suosittelisin vielä paremmin jos hintataso olisi hieman halvempi mikä perheellisille olisi varmaan melko houkutteleva asia.Johtuen hotellin sijainnista olisi käytännöllisempää jäädä hotellille syömään.Ruoasta sen verran että burgeri oli perussettiä joillakin twisteillä kyllä lisättynä.Kokki oli kaiketi rakastunut koska ranskalaiset oli todella suolaiset ei vain omani mutta myös seuralaiseni.Vanhempi tarjoilija rouva oli asteen verran tökerö voi olla että suusuoja vaikuttiasiaan mutta yllä sen takaa voi hymyillä.Nuoremman tarjoilijan asiakaspalveleminen pelasti tilanteen siitä hänelle kiitos.”
“Tarjoilijan tulo kesti liian kauan”
“Miellyttävä kokemus. Maukas ruoka. Sijainti hieman syrjässä.”
“"Risotto oli hyvä, rapupasta todella tylsä. Yläkerran kattobaariin on ihana jatkaa iltaa syömisen jälkeen. Hyvä kokonaisuus. "”
“Erittäin hyvä palvelu”
“"Hidas palvelu, joka tällä kertaa ei haitannut, koska kuuden hengen perhetapaamisella ei oltu kiireessä liikenteessä. Mutta selvästi haastetta on jos kuusi henkeä on ravintolassa 2.5 tuntia saadakseen ruokailua... Jäi persoonaton ja sekava olo ruokalistasta... "”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu toimi"”
“"Hyvä paikka muuten, mutta pikkulautasilla tarjoilu on epäkäytännöllistä. Välillä lämpimät annokset voisivat olla laadukkaammin tehty. Salaatit aina olleet tosi hyviä."”
“Todella onnistunut ravintolakokemus! :)”
“"Ruoka oli ihan hyvää, muttei aivan täyden kympin arvoista. Kaikki muu ravintolassa oli erinomaista ruuan hinta-laatu -suhdetta lukuunottamatta. "”
“"Mukava, sopiva sijainti, hyvä ruoka."”
“Hintaan nähden ehkä turhan pieni annos.”
“En osaa sanoa perusteluita”
“Henkilökunta oli asiansa osaava.”
“"Syystalven menu oli houkutteleva ja bistron miljöö mukavan erilainen Turun ravintolatarjonnassa. Alku- ja jälkiruuat olivat parhaita, pääruokien kastikkeet ja lisukkeet samoin. Taimen oli ns tavallisen makuista, kokin suosittelema poro medium - taas oli sittenkin hieman liian sitkeä. Mutta nämä ovat makuasioita! Ystävällisestä palvelusta plussaa. Tarjoilijat tuntuivat kaipaavan vielä hieman kokemusta, mitä he varmasti saavat kun korona nyt helpottaa ja ravintola-asiointi helpottaa. Kokemattomuuden he korvasivat hyvin ystävällisellä ja asiakkaat huomioivalla palvelulla. Emme kokeneet tulleemme unohdetuksi kertaakaan. Se onkin tärkeämpää asiakkaan kokemuksen kannalta. :) Tulemme mielellämme uudelleen ja suosittelemme näillä tiedoilla ravintolaa muillekin."”
“Erittäin miellyttävä asiakaspalvelu ja ruokakin oli erinomaista.”
“Asiakkaat otettiin hyvin huomioon ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä”
“hyvä ystävällinen palvelu”
“"Hyvä palvelu, maittava ruoka, siisti ja tunnelmallinen ympäristö."”
“Kala oli niin suolaista ettei sitä voinut syödä. Kokilla oli varmaan suolapurkki pudonnut kalan päälle....Harmi....”
“"Näppärä käydä, viihtyisä"”
“Ihan hyvä paikka. Hyvä ruoka.”
“Hyvä lounas. Salaattibaari on erinomainen ja aina tuoretta tavaraa tarjolla.”
“Hyvä on.”
“"Ruuan laatu vaihtelee, välillä on erinomaista, välillä puolestaan liian suolaista tai muuten maku pielessä. Salaattipöydän runsaus vaihtelee myös reilusti - välillä todella hyvä, välillä korkeintaan kohtalainen."”
“"Ruoka on hyvää ja miljöö on houkutteleva eli uusi ja esillepano on uuden tyylinen!! Jos jotain jäin kaipaamaan, niin jonkinlaista tarjotinta, jolla kuljettaa ruokaa - vähentäisi liikkumista käytävillä merkittävästi. "”
“"Kävin lounasaikaan ja aika sekavaa oli kaikki. Pääruoan nouto omituisesti salaattipöydän kautta jonottaen, annoksia ei ollut valmiina, lisukkeet haaleita. Maistui hyvältä. "”
“Hyvä ruoka.”
“Lounaspaikkana ehdoton suositus”
“Hyvä lounas ja miellyttävä miljöö”
“Hinnat ruuissa vähän korkeat”
“Asiakaspalvelu sujuvaa ja ystävällistä. Mahdolliset ongelmatilanteet hoidettu aina hyvin. Lounastarjoilu hieman epäselvä. Saako ruokaa syödä useita annoksia? Parempi ohjeistus olisi kiva.”
“"Viereisessä pöydässä oli kevyesti humaltunut asiakas, joka huuteli henkilökunnalle vitsejään häiritsevän kovaa ja ramppasi röökillä bähän väliä tuoden tuoksut myös meille. Tilaamamme ruoka olisi pitänyt olla etuhintainen s-kortilla, mitä ei kuitenkaan laskussamme oltu huomioitu, vaikka s-kortin esitimme ja ostot kirjaantuivat."”
“Täydellinen ja ystävällinen palvelu.”
“Kaikki sujui mukavasti:”
“Hyvä ruoka.”
“Kaikki sujui oikein hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“"Kaikki oli muuten todella kaunista ja palvelu hyvää, mutta menun pippuripihvin jälkeen olo jäi nälkäiseksi. Kaksi pientä tomaattia, muutama salaatinlehti ja pihvi. Olisi kaivannut ehkä enemmän jtn lisuketta. Hintaan nähden harmittavaista. "”
“On aina mukava menä”
“"Siisti, mukava ravintola. Hyvä palvelu. Kasvisruokavalikoima heikko."”
“Hyvä ruoka”
“"Hinta-laatusuhde oli hyvä. Ensimmäinen kerta kun kävin, eli joutui vähän etsimään ja kyselemään että löysi kaikki. Salaattipöytä oli hyvä. Lämpimän ruuan tarjoilu oli erikoinen, mutta toimiva. Lautasia kertyi pöytään aika kasa. Mutta kokonaisuutena pidin paikasta.??"”
“"Yöpymisen yhteydessä helppo tulla ja viihtyisä ravintola. Tyytyväisyys pisteitä hieman laski se, että juomat unohdettiin tuoda kahteen kertaan ja niiden perään sitten kyseltiin."”
“Kaikki oli ihan ok. Lounaslistassa saisi olla enemmän vaihtelua viikoittain...”