Bistro Elli on mutkaton, lämminhenkinen ja rento korttelibistro Turun Kupittaalla. Täällä viihtyvät alueen yritysten työntekijät ja asukkaat sekä Original Sokos Hotel Kupittaan hotellivieraat sulassa sovussa. Valmistamme maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä ja tarjoamme parhaita, mielenkiintoisia oluita ja talon viinejä. 

Bistron runsas lounas katetaan ma-pe klo 11-14. Se on mestarillinen yhdistelmä helppoutta ja huolettomuutta. Lounas rakentuu raikkaasta ja värikkäästä salaattipöydästä ja ravitsevasta päivän keitosta, joita voit täydentää Mestarin koostamilla pääruokavaihtoehdoilla.

Olemme ylpeitä siitä mitä olemme: Ruokaa rakastavia ammattilaisia, jotka uskaltavat haastaa asiakkaamme uusilla makuelämyksillä.

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin miellyttävä asiakaspalvelu ja ruokakin oli erinomaista.”
“Asiakkaat otettiin hyvin huomioon ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä”
“hyvä ystävällinen palvelu”
“"Hyvä palvelu, maittava ruoka, siisti ja tunnelmallinen ympäristö."”
“Kala oli niin suolaista ettei sitä voinut syödä. Kokilla oli varmaan suolapurkki pudonnut kalan päälle....Harmi....”
“"Näppärä käydä, viihtyisä"”
“Ihan hyvä paikka. Hyvä ruoka.”
“Hyvä lounas. Salaattibaari on erinomainen ja aina tuoretta tavaraa tarjolla.”
“Hyvä on.”
“"Ruuan laatu vaihtelee, välillä on erinomaista, välillä puolestaan liian suolaista tai muuten maku pielessä. Salaattipöydän runsaus vaihtelee myös reilusti - välillä todella hyvä, välillä korkeintaan kohtalainen."”
“"Ruoka on hyvää ja miljöö on houkutteleva eli uusi ja esillepano on uuden tyylinen!! Jos jotain jäin kaipaamaan, niin jonkinlaista tarjotinta, jolla kuljettaa ruokaa - vähentäisi liikkumista käytävillä merkittävästi. "”
“"Kävin lounasaikaan ja aika sekavaa oli kaikki. Pääruoan nouto omituisesti salaattipöydän kautta jonottaen, annoksia ei ollut valmiina, lisukkeet haaleita. Maistui hyvältä. "”
“Hyvä ruoka.”
“Lounaspaikkana ehdoton suositus”
“Hyvä lounas ja miellyttävä miljöö”
“Hinnat ruuissa vähän korkeat”
“Asiakaspalvelu sujuvaa ja ystävällistä. Mahdolliset ongelmatilanteet hoidettu aina hyvin. Lounastarjoilu hieman epäselvä. Saako ruokaa syödä useita annoksia? Parempi ohjeistus olisi kiva.”
“"Viereisessä pöydässä oli kevyesti humaltunut asiakas, joka huuteli henkilökunnalle vitsejään häiritsevän kovaa ja ramppasi röökillä bähän väliä tuoden tuoksut myös meille. Tilaamamme ruoka olisi pitänyt olla etuhintainen s-kortilla, mitä ei kuitenkaan laskussamme oltu huomioitu, vaikka s-kortin esitimme ja ostot kirjaantuivat."”
“Täydellinen ja ystävällinen palvelu.”
“Kaikki sujui mukavasti:”
“Hyvä ruoka.”
“Kaikki sujui oikein hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“"Kaikki oli muuten todella kaunista ja palvelu hyvää, mutta menun pippuripihvin jälkeen olo jäi nälkäiseksi. Kaksi pientä tomaattia, muutama salaatinlehti ja pihvi. Olisi kaivannut ehkä enemmän jtn lisuketta. Hintaan nähden harmittavaista. "”
“On aina mukava menä”
“"Siisti, mukava ravintola. Hyvä palvelu. Kasvisruokavalikoima heikko."”
“Hyvä ruoka”
“"Hinta-laatusuhde oli hyvä. Ensimmäinen kerta kun kävin, eli joutui vähän etsimään ja kyselemään että löysi kaikki. Salaattipöytä oli hyvä. Lämpimän ruuan tarjoilu oli erikoinen, mutta toimiva. Lautasia kertyi pöytään aika kasa. Mutta kokonaisuutena pidin paikasta.??"”
“"Yöpymisen yhteydessä helppo tulla ja viihtyisä ravintola. Tyytyväisyys pisteitä hieman laski se, että juomat unohdettiin tuoda kahteen kertaan ja niiden perään sitten kyseltiin."”
“Kaikki oli ihan ok. Lounaslistassa saisi olla enemmän vaihtelua viikoittain...”
“Ravintola oli erittäin viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa (erikoisruokavalionkin suhteen). Ruoka oli erittäin maukasta ja ilo myös silmälle! Nam??”
“Kiva paikka ja hyvä tunnelma.”
“Pienet annokset hintaan nähden.”
“Lounasruokailun hinta on varsin edullinen koska ravintolan taso on kuitenkin hyvä”
“"Oli ihan maittavaa hotelliruokaa, joskin Turusta löytyy myös mielenkiintoisempiakin vaihtoehtoja. Kuitenkin loistava vaihtoehto, jos ei jaksa liikkua keskustaan."”
“Viihtyisä ravintola. Maukasta ruokaa.”
“"Tunnelmallinen paikka, hyvä sijainti, hyvä ruoka"”
“Toiminta vastaa hyvin lounastarjoiluun.”
“Henkilökunnan Heini aivan ihana ja ammattitaitoinen. Ruoka hyvää ja kauniisti laitettu esille. Ympäristö viihtyisä”
“"Ruoka oli juuri niin hyvää, kuin toivoinkin. Tarjoilijat olivat ystävällisiä, mutta vähän omissa maailmoissaan. Tilasin ruoaksi katkarapuleivän ja silti minulle tuotiin leipää alkupalaksi. Kun ruoka tuotiin, ei tuotu ruokailuvälineitä. Jouduin pyytämään ne erikseen. "”
“"En tiedä, oliko kesätyöntekijöitä, mutta pöytään ohjaus ei ollut ihan niin ystävällistä, ruoka maistui oudolta ja laskutuksessa tapahtui virhe."”
“"Oma ruokani oli hyvä, ystävälläni ei todellakaan. Tarjoilijat unohtivat joitain asioita, ja maksamisessa esim tästä syystä haastetta. Jos tarjoilija olisi tiedustellut, olisin varmaankin tilannut toisenkin ruokajuoman tai kahvin."”
“Helppo tulla”
“Ravintola on viihtyisä ja ruoka hyvää.”
“Oli oikein mukava ravintolakokemus”
“"Kattava lounastarjonta, helppo tulla isommallakin porukalla kun kaikille löytyy mieleistä syötävää ja yläkerrasta on löytänyt aina tilaa."”
“Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää. Alku vähän kangerteli.”
“Miellyttävä ravintola ja hyvä maistuva ruoka.”
“"Jos täällä käy usein, niin ruoka maistuu aina samalta. Yläkerrassa olevat asiakaspaikkojen tuolit ovat likaisia. "”
“"Mukava tunnelma, ystävällinen henkilökunta"”
“Ok paikka. Osui mukava tarjoilija”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu??”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu :)"”
“"Paikka sinänsä on uusi ja ilmapiiriltään kiva, mutta parkkeeraus on vähän sekava ja huonosti opastettu, jos et ole hotellin asukas."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi”
“"Pääsääntöisesti pidin paljon paikasta. Sellainen harmittaa, ettei lounaalla tyhjiä lautasia haettu pöydästä lainkaan pois kesken ruokailun. Pöytään kerääntyi iso pino likaisia lautasia, koska osa ruoista tarjoiltiin erikseen omilla lautasillaan. Pöydästä tuli epäsiisti, siirryimme kahvittelemaan eri pöytään."”
“"Ravintola oli siisti, tilaa paljon, henkilökunta ystävällistä"”
“"Erinomainen ruoka, hyvä ja ystävällinen palvelu."”
“Täysi kymppi”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Sopiva hintataso”
“Kokemukseni perusteella ravintolassa on maukasta ruokaa ja ruokalistalta löytyy riittävästi vaihtoehtoja. Asiointi on sujuvaa ja palvelu hyvää. Kaiken kaikkiaan kahden vierailun perusteella on jäänyt positiivinen vaikutelma.”
“Maukas ruoka ja ammattitaitoinen palvelu.”
“"Ravintola oli siisti ja ”perushyvä”. Palvelu oli ystävällistä, joskin sitä välillä joutui odottelemaan aika kauan. Taustamusiikki oli kamalaa ja aivan liian isolla. Tuli jumppasalifiilis, mikä hiukan latistu tunnelmaa. Musiikki kun voisi myös nostattaa mukavaa hetkeä. "”
“Ruoka melko hyvää ja valikoima ok. Hinta kuitenkin hieman korkea.”
“"Meitä palvellut naistarjoilija oli niin miellyttävä, että siitä jäi hyvä mieli koko loppuillaksi. "”
“Ruoka oli erittäin maukasta. Sali henkiökunta ei jaksanut panostaa asiakkaisiin. Kokki oli hyvä ja ystävälinen.”
“"Sijainti, hyvä palvelu, parkkipaikka"”
“Siisti tilava ravintola a monipuolinen tarjonta.”
“Kätevästi hotellin yhteydessä. Ruoka hyvää. Tilat hiukan ahtaat.”
“Keittiö on hyvä ja ruoka myös. Salihenkilökunta pääosin keskinkertaista ja palvelu tökkii. Tila osin rauhaton läpikulun takia.”
“Osalla henkilökunnasta vielä opeteltavaa.”
“"Siisti, hyvä ruoka ja hyvä tunnelma sekä ystävällinen henkilökunta."”
“Uusi ja siisti”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu, siisti ravintola"”
“"Paras lounas paikka Kupittaalla, jokaiselle löytyy jotain ja miljöö on ihana. Myös mutkattomasti saa otettua lounaan mukaan. Odotan myös että korona taittuu niin päästään töiden jälkeen lasilliselle kattoparruin."”
“Todella mielyttävä ja osaava henkilökunta! Ruoka oli hyvää”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Perheelllinen, niin ei mielestämme valikoiman osalta sopiva lapsille. Pariskunnille ja sinkuille hyvä."”
“Loistava tarjoilija”
“"Upea paikka, helppo tulla ja ruokalista miellytti. Myös se että lapset saavat tilata listalta -50% oli piristävä yllåtys perinteiseen tylsään lasten menuun. "”
“"Olen aiemmin käynyt pari kertaa hotellin aamupalalla, vaikka en olekaan majoittunut hotellissa. Aamupala on ollut hyvä ja ravintolan ilme on miellyttävä. Nyt käynyt pari kertaa lounaalla ja olen pitänyt tarjoilusta. Kattava salaattipöytä ja pääruokien tarjoilu erillisinä annoksina erottaa ravintolaa muista lounasravintoloista positiivisesti. Hinta tietysti hieman kalliimpi, joka saattaa vaikuttaa monien valintaan lounaan osalta, mutta itse voin ainakin suositella ystäviäni kokeilemaan ELLI:n lounasta."”
“"Paikka tosi viihtyisä ja moderni. Ruoka ok, mutta vähän ketjumaisen oloista. Palvelu hieman sähläävää, mutta kuitenkin ystävällistä:)."”
“Upea sisustus ja hyvä hinta-laatusuhde.”
“"Istuttiin terassilla, ei heti huomattu. Muuten olin tyytyväinen ensi kertaan. "”
“Erityisrv huonosti valikoimaa.”
“Ruoka oli hyvää. Ravintola oli siisti.”
“"Lämpimän ruoan linjasto on edelleen mielestäni hankala, mutta ruoka on ollut joka kerta hyvää. Kiitos siitä."”
“Ruoka oli todella maistuvaa. Ihana paikka visuaalisestikin.”
“"Upea palvelu, ruoka voisi olla hieman voimakkaammin maustettu"”
“"Yövyimme hotellissa, joten ravintolaan oli helppo tulla ja sai mahansa täyteen. Ruoka oli hyvää. "”
“Hyvä ruoka ja ravintolan sisustus mielyttävä”
“Onnistunut vierailu kokonaisuudessaan.”
“"Palvelu oli rentoa, ystävällistä ja tarjoilija kohteli sekä lapsia että aikuisia todella hienosti, jutteli mukavia vaikka oli kiirettä. "”
“Hyvä palvelu ja henkilökunta”
“Hyvää ruokaa lähellä kotiani.”
“"Erinomaista palvelua, joskin tarjoilija oli hieman hajamielinen unohtaessaan 2v lapsemme juoman (maidon) kokonaan, vaikka itse saimme juotavat normaalisti. Kysyessämme lapsen juomaa, saimme sen välittömästi pahoittelujen kera. Sama unohtelu toistui toistamiseen jossain vastaavanlaisessa asiassa. Ruoka-/juomalistoja oli käsissämme yhteensä varmaankin kolme kappaletta? Niitä oli vaikea hallita pöydässä ja yksi ruokalista ja juomalista olisivat hyvät. Lasten ruokalista oli painettuna väritystehtävän toiselle puolelle, kiva idea mutta siinä jo toisen värittäessä sitten piti ottaa lapsen lista esille ja valita hänelle sopiva ruoka. Lasten ruuat voisivat olla normi listan kanssa samassa, sillä vanhemmat ruuan yleensä kuitenkin valitsevat lapsen puolesta, kun ei tuon ikäiset osaa edes vielä lukea. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä kokemus! "”
“"Kaikki sujui hyvin, palvelu erinomaista!"”
“Hyvä kokemus itsellä”
“Maukas ruoka ja sitä oli riittävästi kohtalaisen ruuhkaisenakin aikana. Yksi tilaus ei ollut mennyt keittiöön asti ja yksi porukkamme henkilöistä jäi ilman pääruokaa. Tilaus kuitenkin tehtiin ja lisäksi pyytättä hyvitettiin lahjakortilla ja suklaalla sekä ystävällisellä pahoittelulla. Hyvin hoidettua asiakaspalvelua!”
“Henkilökunta oli todella ystävällistä ja joustavaa. Ruoka oli myös herkullista.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Pidin myös ravintolan sisustuksesta ja yleisilmeestä paljon.”
“Tunnelma erittäin miellyttävä ja hyvä. Hyvät tuotteet ja valikoima ja asiallinen henkilökunta.”
“"Rvintola pitää mitä lupaa, on parempikin, vaikka ympäristö on aika steriili."”
“En tunne annosvalokoimaa. Pitsaa voin suositella..”
“Ruoka oli todella hyvää ja asiakaspalvelu myös! Meillä oli todella mukava miestarjoilija :) Tulen ehdottomasti uudelleenkin!”
“"siisti ja rauhallinen, vähän liiankin neutraali"”
“mukava paikka hotellimme yhteydessä”
“Kohteeseen oli helppo tulla”
“"Hyvä tunnelma, siisti tila ja maistuva ruoka. "”
“Ruoka ei ollut kulinaristista nautintoa. Salaatit yksipuolisia ja ylihinnoiteltuja.”
“Palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja sai viihtymään. Ruoka oli todella hyvää ja muutokset annokseen onnistui helposti.”
“"Palvelu oli seitsemän jälkeen hiukan hidasta mutta asiakkaita oli tosi paljon. Erityiskiitos nuorelle silmälasipäiselle miestarjoilijalle. Ammattitaitoinen, huumorintajuinen, ei näyttänyt että oli kiire, keskittyi asiakkaaseen. "”
“Tällä kertaa ostin ruuat kotiin”
“Pääsääntöisesti ruoka alkaa olemaan joka kerta hyvää. Alku aikoina maku vaihteli. Löytyy paljon eri vaihtoehtoja.”
“"Olin erittäin tyytyväinen, mutta en yleensä suosittele toisille tämän tyyppisiä kokemuksia sillä ihmiset on erilaisia mieltymyksiltään. "”
“Keskinkertaista ruokaa. Sijainti ei aivan keskustassa.”
“Viihtyisä”
“"Todella hyvä ja ammattimainen palvelu, tyylikäs, siisti ja viihtyisät tilat, hyvä ruoka"”