Bistro Elli on mutkaton, lämminhenkinen ja rento korttelibistro Turun Kupittaalla. Täällä viihtyvät alueen yritysten työntekijät ja asukkaat sekä Original Sokos Hotel Kupittaan hotellivieraat sulassa sovussa. Valmistamme maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä ja tarjoamme parhaita, mielenkiintoisia oluita ja talon viinejä. 

Bistron runsas lounas katetaan ma-pe klo 11-14. Se on mestarillinen yhdistelmä helppoutta ja huolettomuutta. Lounas rakentuu raikkaasta ja värikkäästä salaattipöydästä ja ravitsevasta päivän keitosta, joita voit täydentää Mestarin koostamilla pääruokavaihtoehdoilla.

Olemme ylpeitä siitä mitä olemme: Ruokaa rakastavia ammattilaisia, jotka uskaltavat haastaa asiakkaamme uusilla makuelämyksillä.

Me Bistro Ellissä noudatamme alueellisia rajoituksia korona-pandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Meillä on käytössä vain 75 % asiakaspaikoistamme ja lopetamme anniskelun klo 22.00. Huomioittehan kuitenkin, että ruuhka-aikoina turvavälien säilyttäminen koko vierailun ajan saattaa olla haastavaa ja vaatii asiakkaalta itseltään tarkkuutta. Suosittelemmekin, että riskiryhmään kuuluvat ajoittaisivat vierailunsa ruuhkatuntien ulkopuolelle. Ruuhkaisimmat ajat ovat ma-pe 11:30-12:30 sekä pe-la 18-21.

Maskin käyttöä suositellaan jonotus- sekä siirtymätilanteissa. Henkilökuntamme käyttää maskia asiakasturvallisuuden edistämiseksi.

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki oli täydellistä.”
“10 tulisi, jos ruokailuun soveltuvat pöydät olisi sijoitettu viihtyisämmin/paremmin. Nyt joutuu istumaan sisääntulon alueella jossa enemmän trafiikkia. Ilmeisesti jossain perällä ja yläkerrassa on myös paikkoja, mutta yksin syövälle ne ovat lounasbuffeesta vähän kaukana. Ei ole kiva jättää tavaroita paikkaan jonne ei näy. Lisäksi kaikki pikkupöydät oli otettu pois käytöstä ja sitä sitten yksinään varasi ison pöydän peläten että tuleeko siihen muita.”
“Hyvä lounas”
“Olimme Ellissä lounaalla ja kokonaisuus oli loistava. Tuotteiden esillepano oli houkutteleva, kun sai valita valmiita pieniä lautasannoksia. Se oli mukavaa vaihtelua ja ruuan laatu oli erittäin tasokas. Lasta huomioitiin paljon ja henkilökunta oli kohtelias ja mukava. Vietimme kaikin puolin ihanan lounastuokion Ellissä ja suosittelen paikkaa muillekin.”
“Ystävällinen henkilökunta ja viihtyisä hotelli/ravintola”
“Ravintolassa oli miellyttävä tunnelma ja ympäristö. Pidin ruokavalikoimasta ja ruuasta ottaen huomioon että yleensä olen sitä mieltä että teen kotona parempaa ruokaa kuin ravintoloissa.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan, helppo löytää ja tulla. Ei valittamista.”
“Ihanan tunnelmallinen ravintola jossa viihtyy helposti pitempääkin. Joka majoittumisen yhteydessä yksi matkan kohokohdista. Ruoka todella hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Olimme tyytyväisiä”
“Hyvä lounas lähellä.”
“Suosittelisin, koska ruoka oli hyvää ravintola oli tunnelmallinen ja työntekijät ystävällisiä”
“Olimme hotellivieraita ja kävimme Kelissä illalla drinkeillä ja syömässä jälkiruoat. Palvelu ja ruoka olivat erinomaisia.”
“Oli mukava kun ohjattiin kabinettiin missä oli väljemmät tilat.”
“Kuten edellisistä vastauksistani näkyy, kaikki sujui hyvin.”
“Det var ok, men 'vanligt'. För att rekommendera anser jag det skall vara speciellt. Det var acceptabellt, alltså skulle jag inte avråda.”
“Siisti paikka ja hyvä ruoka, jota saa luonasaikaan santsata.”
“Kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä tarjontaan. Hinta/laatu suhde erittäin kilpailukykyinen ja kokonaisuudessaan viihtyisä”
“Miellyttävä paikka, ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja kasvissyöjälle mukavan paljon vaihtoehtoja.”
“Kokonaisuudessa rauhallinen paikka.”
“Nea niminen tarjoilija saa meiltä täydet pisteet ja erityiset kiitokset. Hänen ammattimainen iloinen ja rento palvelunsa toi todella positiivisen asiakaskokemuksen. Kiitos Nealle.”
“Mukava ravintola, hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta ja hyvää palvelua”
“Kaikki toimi.”
“Sijainti hieman keskustasta ulkona, mutta muuten kaikki hyvin.”
“Hyvä ruoka. Vain yksi puute: ei löytynyt calvadosta”
“Kiva paikka ja jälkiruoka oli ihana. Kohtuulliset hinnat.”
“Miellyttävä paikka, hyvä ruoka”
“Ravintolan yleisilme oli siisti ja viihtyisä, ruoka hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä.”
“Kaunis ja tunnelmallinen paikka. Ruoka oli todella maukasta. Henkilökunta oli todella ystävällinen ja osaava.”
“Kauniisti sisustettu ja hyvä ruoka. Mukavat kokit.”
“Kiva idea lounaalla, että pääruuat pieninä annoksina!”
“Kokemukseni oli erittäin positiivinen”
“Kotoisa tunnelma.”
“Ruoka ja fiilis ok. Maksaminen ainakin lounas aikaan ruuhka-aikana erittäin hidasta.”
“Hyvä palvelu. Hyvä ruoka. Ammattitaitoiset tarjoilijat.”
“Hyvä ruoka, miellyttävä sisustus ja ystävällinen henkilökunta”
“Sujuva ruokailu. Saa tarpeeksi ruokaa. Olen jo tuonut ystäviäni sinne syömään.”
“Sain ottaa koiran mukaan, ruoka ja viini oli hyvää”
“Mukava lisä Turkulaiseen ravintolamaailmassa. Erittäin mukava henkilökunta ja vieraat huomioiva. Ruoka oli kyllä oikein maukasta, mutta lista itsessään ei ollut kovin erikoinen.”
“laadukas lounasravintola Kupittaalla”
“Kokemukseni käynnistä oli kaikin puolin hyvä.”
“Perus hyvä s-ryhmän ravintola.”
“Lisäpisteitä kasvisruokavalion huomioimisesta.”
“Hyvä kokemus”
“Lounas annokset on kauniisti aseteltu, valikoima on sopivan laaja ja ruuat olleet maukkaita!”
“Homma toimi kokonaisuutena ok”
“Kassatoiminta lounasta maksaessa on turha hidasta. Ikävä näin koronan aikana jonotella myös diinä että saa lounaan maksettus. Usein tuo maksu vaihe on ollut se hitain kohta...”
“Det har tidigare saknats ett bra lunchställe här, mauno har dålig mat men ingen som konkurrerat om kunderna”
“Kävimme ensimmäisen kerran ja tulemme kyllä toistekin, miellyttävä paikka”
“Lounas on hyvä ja monipuolinen”
“- herkulliset ja kauniit annokset - ystävällinen palvelu - viihtyisä paikka”
“Hyvää ruokaa, mukava tunnelma ja avulias henkilökunta”
“Mukava, rento ja viihtyisä ravintola. Listalla monipuolisia ruoka vaihtoehtoja.”
“Henkilökunta oli iloista ja otti hyvin huomioon. Ruoka oli tosi hyvää. Ei harmittanut junan odottaminen.”
“Pestoa joka paikassa ei hyvä mutta parasta pihviä aikoihun”
“Ruoka oli hyvää ja kaikki toimi niinkuin pitääkin.”
“Hyvä peruspaikka hotellin, aseman ja harrastusmahdollisuuksien lähellä.”
“Bistro Ellissä on mukava tunnelma.”
“Loistava lounasruoka”
“Hyvä hinta-laatusuhde. Erittäin miellyttävä miljöö ja sisustus. Sopii erityisen hyvin kiireettömään lounaaseen ja isokin porukka löytää yhteisen tilan.”
“Ystävällinen palvelu, joka ei kuitenkaan ollut liian tunkeilevaa. Tarjoilijamme oli erittäin miellyttävä, ja ammatitaitoinen. Yleisilme ravintolassa oli miellyttävä, ja ruokalista sopivan laaja.”
“Olin Sokos Hotel Kupittaan vieraana 4 yötä ja söin joka ilta eri annoksen S-Card menulta. Henkilökunta oli jo toisena iltana tuttavallinen ja kysyi toistetaanko eilinen juomatilaukseni. Annokset olivat maistuvia ja houkuttelevia (lohikeitto ja burgeri erityisen hyvät annokset). Asiakaspalvelu oli ystävällistä kaikkina iltoina riippumatta tarjoilijasta. Ravintola on tyylikäs ja siisti.”
“Hyvä lounas, sopivasti lajikkeita ja logistiikka sujuva. Siisti ja rento paikka.”
“Korona oli huomioitu hieman huonosti. Vieraat seurueet olivat aivan liian lähellä.”
“Hyvä ruoka ja juoma. Hintalaatu suhde oli kohdillaan.”
“Pitkän työpäivän jälkeen tämä oli juuri sitä mitä kaipasin”
“Hyvin tilaa ja salaattibuffet on monipuolinen ja pääruoka hyvä kala ja lihavaihtoehdot Kahvin kanssa olen lukenut päivän hesaria??”
“Kaunis sisustus, viihtyisä ravintola, hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu ja ruoka, erittäin viihtyisä ja kekseliäs sisustus. Sijainti itselle erinomainen, koska sijaitsee yliopiston ja TYKS:n läheisyydessä. Oikein kiva lisä alueen ravintolatarjontaan.”
“Hyvä tunnelma, miellyttävä sisustus ja erinomainen ruoka ja palvelu”
“Hyvää ruokaa ja suht nopea palvelu.”
“Siisti yleisilme, hinta-laatu lounaalla hyvä, turvavälit toteutuivat kaikkialla muualla paitsi ruokaa hakiessa”
“Första gången var servitören oerfaren och maten motsvarade inte beskrivningen. Andra gången servitören var mycket erfaren och trevlig och allt fungerade smidigt.”
“Kokemus oli ihan hyvä, voisin kertoa paikasta kysyttäessä mutta ei jäänyt sillaista fiilistä, että haluaisin nyt suorastaan ”hypettää” ravintolasta kaikille.”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta, kiva esillepano varsinkin lämpimissä ruuissa mikä ettei kylmissäkin.”
“Kiva paikka, hyvä tunnelma”
“Olimme työporukalla liikenteessä 6.11. Meitä oli noin 10, ja olimme kaikki tyytyväisiä ruokiin ja juomiin. Niissä ei moitittavaa tullut keneltäkään. Oli kiva lisä, että saimme kollegani kanssa rapupasta-annokset kermapohjaiseksi. Iso kiitos tästä keittiölle ja tarjoilijalle, että se onnistui! Miinusta tulee siitä, että yksi kollegoistani tilasi alussa kaksi kertaa samalta tarjoilijalta valkoviiniä, mutta kumpikaan lasi ei tullut pöytään asti. Perus suomalaisina hän ei jaksanut enää asiasta sanoa. ?? Viinipakettiin kuuluvat viinit saapuivat normaalisti heille. Miinus myös siitä, että kun oli maksun aika, tarjoilijamme oli vaikea saada pöytään laskuttamaan meitä. Pyysimme eräältä toiselta tarjoilijalta laskua 10min hortoilun jälkeen, ja ilmoitti, että pyytää meidän tarjoilijan tuotavan laskut pöytään. Odotimme vielä noin 15-20min, mutta laskua ei kuulunut. Muutamalla oli kiire kotiin jo, ja he lähtivät etsimään meidän tarjoilijaa. Tarjoilija oli onneksi juuri tulostamassa niitä, ja nämä kaksi kollegaa maksoi sen suoraan kassalle. Muuten kokemus oli erittäin miellyttävä. Kiitos, että saimme tulla ja saimme rauhallisemman tilan käyttöömme. Tämä oli ihan hyvä, koska meidän melutaso nousee aika nopeasti. ??”
“Ei valittamista. Hieman kalliimpi lounas, mutta työpaikkani henkilökunta saa onneksi alennettuun hintaan. Henkilökunta on mukavaa ja palvelualtista. Allergiat on hyvin esillä ettei tarvitse aina kysellä.”
“Mukava, tunnelmallinen paikka. Selkeä, valoisa ja ilmava. Ei liian lähellä toisia.”
“Ruoka ja tunnelma oli hyvää! Miljöö ja sisustus oli upeita. Mutta ihmettelimme hieman sitä, miksi asiakkaat laitettiin istumaan niin lähelle toisiaan (peräkkäiset pöydät), vaikka ravintolassa oli enemmänkin pöytiä vapaana? Olin muutama viikko sitten toisessa Sokos hotellin ravintolassa syömässä, jossa joka toinen pöytä oli poissa käytöstä, jonka ansiosta oli suuret välit seuraaviin asiakkaisiin.”
“Hotellin ravintolaksi erinomainen, kiva henkilökunta. Jos/kun tulen uudestaan Turkuun voisin asua/ruokailla Ellissä”
“Viihtyisä ravintola ja hyvä ruoka, osaava ravintolapäällikkö.”
“Mukava miljöö, useita ruoka-annoksia, joista valita. Ainoa miinus on hälinä ja paljon ihmisiä lounas aikaan.”
“Kiva rauhaisa tunnelma, hyvä ruoka”
“Suosittelen”
“Jos lounaan hinta olisi euron pari halvempi (ilman että laatu kärsii) niin olisi täyden kympin paikka”
“Hieno paikka”
“Ihan mukava ravintola, maisemaikkunoissa voisi olla parempi näkymä, esim puuistutuksilla voisi saada paljon aikaan”
“Mutkaton ja mukava paikka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Tarjoilijat olivat todella mukavia ja ensimmäistä kertaa Turussa, tultiin kysymään kesken ruokailun miltä maistuu. Ja antoivat kokille heti palautetta. Mahtavaa.”
“Ravintola oli sisustukseltaan viihtyisä ja tunnelmallinen. Palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa. Hintataso oli mielestäni hieman yläkanttiin. Plussaa on, että viihtyisä ravintola sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella ja sinne on helppo tulla.”
“Erittäin viihtyisä lounaspaikka, jossa on ystävällinen henkilökunta ja hyvää lounasruokaa. Lounasbuffetin eri ruokalajien ottaminen ja pöytiin vienti hieman hankalaa, sillä ravintolassa ei ole tarjottimia.”
“Hyvää ruokaa ja nopea, ystävällinen palvelu”
“Hyvillä mielin tultiin ja hyvillä mielillä lähdettiin ??”
“Käyntejä vain lounasaikaan, mutta lounas aina kauniisti esillelaitettu. :)”
“Henkilökunnan ystävällisyys ja palvelualttius oli huippuluokkaa. Lisäksi ruoka oli erittäin maukasta sekä korkealaatuista.”
“Erittäis siisti paikka, viihtyisä ja tunnelmallinen. Tarjoilijamme Essi hoiti hommansa hienosti. Ruuan hinta/laatusuhde ei kohdannut.”
“Mukava paikka, ei tarvitse mennä keskustaan. Osa henkilökunnasta oli tuttua ; ryhmällämme on ollut vuosia tapana kokoontua H Börsin ravintoloissa.”
“Siisti uusi paikka, jossa vain muutama asiakas lisäksemme. Palveluhenkinen henkilökunta.”
“Välillä pääruokien kanssa on ollut ongelmia, esim risoton kypsyysaste, vegeruuan kylmyys, jne. Tällä kertaa broilerin kastike maistui aivan uunimakkaralta, ei ihan paras yhdistelmä...”
“Ruoka oli hyvää, ja mukavaa, että annokset pieniä, niin voi maistaa useampaa ruokaa. Salaattipöytä erittäin hyvä.”
“Kiva siisti paikka, hyvää ruokaa. Ainut, mikä tökki, oli mobiili lounas sovelluksella maksaminen, onneksi lounaskortti oli mukana.”
“Uusi, siisti, sijainti, palvelu”
“Uusi paikka, miellyttävä sisustus ja ilmapiiri, siisti paikka, erittäin maukas ruoka ja ystävällinen kokki”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen tunnelma.”
“Ravintolatoiminnan yhdistäminen hotellin vastaanottokerrokseen on haastavaa, mutta tässä on onnistuttu hyvin”
“Läget begränsar. Långt från centrum.”
“Helppo saavutettavuus. Hyvä hinta laatusuhde”
“Hotellin vieraana ja varsinkin näin korona-aikana, Bistro Elli tarjosi erinomaisen mahdollisuuden aterioida hotellilla.”
“Auton parkkeerausongelmia?”
“Erityisesti hygieaan oli panostettu kiitettävästi. Ilmapiiri oli miellyttävä ja palvelu hyvää.”
“Hieno tunnelmallinen paikka, ruoka oli hyvää muutamaa pikku seikkaa lukuunottamatta. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu osalla henkilökunnasta.”
“Uutukainen, toimiva, viihtyisä paikka.”
“Siisti miljöö, todella maukasta ruokaa.”
“Mukava ja rauhallinen mesta”
“Mutkatonta ja sujuvaa palvelua rennolla otteella ja maistuvaa ruokaa.”
“Hotelliravintolaksi oikein viehättävä ja kotoisa”
“Ravintola oli erittäin tyylikkäästi sisustettu ja viihtyisä. Ruokia ja juomia suositeltiin, mikä teki palvelukokemuksesta erittäin hyvän. Pääruokana tilasin risottoa, joka oli aikamoinen rimanalitus, mutta muut ruokalajit ja juomat olivat priimaa.”
“Ruoka oli todella maittavaa,parasta mitä olen vuosiin saanut. Meitä palvellut tarjoilija oli todella ystävällinen ja mukava,täysin oikealla alalla.Kokki todella osasi työnsä. Kiitos hyvästä kokemuksesta.”
“Siistiä ja ystävällistä. Hyvää ruokaa. Voisi olla yksityisyyttä pöytärivien välissä vähän enemmän.”
“Positiivinen fiilis.”
“Kaikki meni niin kuin piti ja miljöö on erittäin viihtyisä!”
“Miellyttävä ympäristö, buffet on aikataululliselle hyvä vaihtoehto.”