Yhteistä aikaa ja joulun taikaa hotelli Tornissa

Tee joulustasi astetta ainutlaatuisempi ja nauti vuoden tunnelmallisimmasta päivästä Helsingin Solo Sokos Hotel Tornissa.
Helsingin Solo Sokos Hotel Tornin joulu sopii täydellisesti kahdenkeskiseen ja romanttiseen lomaan tai perheen kesken vietettyyn laatuaikaan. 
 
Jouluillallista nautitaan Ravintola Tornissa ja toki myös joulupukki vierailee luonamme.
Runsas alkuruokabuffet sisältää muun muassa ostereita, mätejä, jouluisia kala- ja lihatuotteita sekä juustoja. Pää- ja jälkiruoat tarjoilemme pöytiin.
Jouluillallisen hinta on asiakasomistajakortilla 67€ (norm. 69€), alle 4-vuotiaat syövät ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat puoleen hintaan. Lisätietoa jouluillallisesta.

Tutustu ravintolaan Raflaamossa >>
 
Jouluyö huipentuu perinteisesti Tuomiokirkon musiikkihartauteen kello 23 alkaen ja paluumatkalla Torniin voit ihailla joulurauhassa lepäävää kaupunkia.
 

27.12. päästäänkin jo nauttimaan joulualennuksista, joten pidempään majoittuvat pääsevät myös alennusmyynneille lähellä sijaitseville kaupoille paraatipaikalta!

 

Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki

Alk. 88 €/vrk/2 hengen huone

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen

Jouluillallinen on erikseen varattavissa Raflaamon sivuilta.


Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta vaihtelee päivän mukaan.


Tiedustelut:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. +358 (0)20 1234 600, ma-pe klo 8-20

Suomesta soitettaessa puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Alkaen 88 EUR/vrk/2hh s-asom

Tässä ravintolassa