Ateneum-Taidemenu 2019 Frantisek Kupka HOK-Elanto ravintola tapahtuma Vltava Helsinki

Vltavan Taidemenu johdattaa Kupkan maailmaan

Nauti kokonaisvaltaisesta kulttuurielämyksestä Ateneum-Taidemenun parissa 22.2.–19.5.2019. Katso menu tästä ja varaa pöytä!

Hintaan kuuluu pääsylippu Ateneumin FRANTIŠEK KUPKA -näyttelyyn sekä näyttelyn inspiroima Taidemenu Vltavassa. Voit nauttia Taidemenun ennen näyttelyä tai sen jälkeen. Pääsylipun Ateneumiin saat ravintolasta. 

Tšekkiläinen ravintola on ottanut länsimaisen taiteen teemasta kaiken irti ja johdattaa annosten sekä juomasuositusten kautta ruokailijan keskelle František Kupkan maailmaa.

Varaa pöytä >>

ALKUUN

SMAŽENÝ SÝR L
Uppopaistettua paneroitua luomugoudaa, rucolan versoa, pikkeliretiisiä, savumajoneesia sekä sitrusvinaigretteä
Suositusviini: Douce Nature Sauvignon Blanc
Suositusolut: Pilsner Urquell

TAI

VLTAVAN KERMAISTA VALKOSIPULIKEITTOA L
Lisäksi paahdettua luomumaalaisleipää. Keitto valmistetaan Vltavan häränlihaliemeen
Suositusviini: Cousiño-Macul Chardonnay
Suositusolut: Holba Šerák

PÄÄRUOAKSI

SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ L
Pariloitua naudan ulkofileetä, porkkanalla makeutettua tuhtia kermakastiketta, perunapekoni-knöödeliä, karpalohilloketta, vaahdotettua smetanaa sekä sitruunaa
Suositusviini: Milamore
Suositusolut: House Brand Tmave

TAI

SITRUUNAVOISSA PARILOITUA TAIMENTA L, G
Timjamiperunasosetta, hernepyreetä sekä punajuuri-valkoviinikastiketta
Suositusviini: Cousiño-Macul Chardonnay
Suositusolut: House Brand Svetle

S-Etukortilla 35,00 € (norm. 42,00 €)
Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon.
Lipun arvo 15–17 €. Lippu on voimassa 19.5.2019 asti.

***

JÄLKIRUOKASUOSITUS

PALAČINKY L
Tšekkiläinen vadelmahillolla täytetty ohukainen. Lisäksi vaniljajäätelöä, suklaakastiketta ja hasselpähkinämurua
Suositusviini: Château du Levant Sauternes

10,50 €

L = laktoositon, G = gluteeniton

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Tässä ravintolassa