Vinkkejä ulkoiluun Oulussa

Pohjolan pääkaupunki Oulu tarjoaa monipuolista tekemistä myös ulkosalla.Tsekkaa vinkit täältä!

Pohjoisen eksotiikkaa on vielä tarjolla jäätyneen meren rannalla. Lumikengät, fat biken tai vaikkapa leijahiihtokurssin voit varata Leijakoulu LappikseltaLeijahiihtokurssi toteutetaan aina 1-2 henkilön pienryhmissä, eli se sopii täydellisesti tähän aikaan. Kaakaot termariin ja matkaan!

Koiteli

Koiteli on ainutlaatuinen, lähes luonnontilainen koskialue Oulussa, Kiimingin kaupunginosassa, noin  25 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Koitelissa voi kokea luonnon kauneuden kaikilla aisteilla, retkeillä, uida, kalastaa, viettää vapaa-aikaa ja tulistella taukopaikoilla. Kohisevat kosket antavat elämyksiä eritasoisille melojille.  

Zip Line - vaijeriliuku Nallikarissa

250 metriä pitkä vaijeriliuku kulkee Nallikarin rantaviivaa pitkin. Lähtö tapahtuu 20 metriä korkeasta tornista, ja päättyy lähelle Nallikarin majakkaa. Liukua voi yksin tai kaverin kanssa, sillä vaijereita on kaksi. Zip Line on auki tilauksesta 30.4. saakka, minkä jälkeen säännöllisten aukiolojen mukaan.  

Luontopolut

Oulun alueen monipuolinen luonto tarjoaa virikkeitä jokaiseen vuodenaikaan. Luontopoluille pääsee helposti omalla autolla tai pyörällä, toki julkisetkin kulkevat. Etenkin Pilpasuon reitti 7 km on suosittu päiväpolku. Oulun Kaupungin sivuilta löytyy kartta suojelualueista ja luontopoluista. 

Hailuoto

Päiväretken voi tehdä uniikille Hailuoto -saarelle Oulun edustalla. Saareen kulkee lautta, ja kyytiin voi nousta pyörän tai auton kanssa. Lautta-aikataulut näet täältä

Kunhan yhteen taas uskaltaa kokoontua hyvillä mielin, ikisuosikit sisätiloissaSuperpark OuluTiedekeskus Tietomaa ja Oulun Kiipeilykeskus tarjoavat takuuvarmaa lomariemua säästä riippumatta. Edullisempia yhteistyölippuja on saatavilla Original Sokos Hotel Arinan respasta. 

Lasten kulttuurikaupunki Oulu

Oulun kaupunki lupaa lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun. Työpajoja, konsertteja ja leffapäiviä ympäri Oulua, luontokohteita unohtamatta. Kurkkaa ajankohtainen kalenteri täältä

Original Sokos Hotel Arina, Oulu 

alk. 59 € /hlö / vrk / 2hh, lisävuode 15 €/vrk.
 
Hinta sisältää:
  • majoituksen
  • hotelliaamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntoiluhuoneen käytön
Lisätietoja ja varaukset:
Original Sokos Hotel Arinan nettisivuilta, Myyntipalvelusta puh. 08 3123 255 , ma-pe 8-16 tai hotellin vastaanotosta puh 08 312 311 tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20.
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän Omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.
alk. 59 EUR/hlö/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo