Viini-ilta la 1.9. Kajaanin Sulossa

1.9.2018 lauantai
Viini-ilta & Eetu Viinikka ja Varttuneet -bändi

Viini-illan klo 19-21 tulee vetämään Vicarage Lane wines tilan Satu Lappalainen ja hänen miehensä John Kennard. Heidän Marlboroughn alueen viinitilansa sijaitsee Uuden Seelannin upeissa maisemissa, jotka tarjoavat paitsi kaunista katseltavaa myös erinomaisen kasvuympäristön Vicarage Lanen rypäleille. Heidän intohimonsa on kasvattaa erinomaisia Sauvignon Blanc rypäleitä ja tehdä niistä laadukasta viiniä, jonka he haluavat jakaa muun maailman kanssa. Viinintekijä Alan McCorkindale valmistaa myös heidän Riesling ja Pinot Noir viininsä. Nämä viinit tulevat Canterburyn Waipara-laakson kalkkipitoisilta alueilta.

Ilta sisältää 5 x 6 cl viinit, jotka ovat Vicarage Lane Wines tilan:

  • Bubly Sauvignon Blanc
  • Sauvignon Blanc
  • Pinot Gris
  • Riesling ja
  • Pinot Noir

Illan viinipaketti 19,90

Illan bändinä Eetu Viinikka & Varttuneet

Eetu Viinikka & Varttuneet on vuonna 2016 perustettu trio, Pohjois-Pohjanmaalta Raahesta.
Suomeksi tulkitseva yhtye luo tunnelman arkisen kauniilla ja kontrastisilla sanoituksilla, kuin myös menevällä mutta dynaamisella soitannalla.

Keikkailun ohessa yhtye työstää parhaillaan debyyttialbumiaan Tuupa Records Oy:n studiolla. Yhtye kuvailee tulevaa esikoisalbumiaan värikkääksi, mikä näkyy myös singleissä. Albumilta on julkaistu kaksi singleä Tahdot olla hiljaa ja Mitä avaruus maksaa musiikkivideoiden kera.

Eetu Viinikka – laulu & kitara

Heikki Ylikulju – kitara

Tatu Karvonen – koskettimet, viulu & taustalaulu

 

Tervetuloa!

Tässä ravintolassa