Viimeinen suuri rakastaja, Savonlinnan teatteri, Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Viimeinen suuri rakastaja Savonlinnan Teatterissa!

Nauti teatterista ja majoitu Original Sokos Hotel Seurahuoneella.

Savonlinnan Teatterin näyttämöllä Barney Cashman ei ole koskaan pettänyt vaimoaan ja on tullut siihen tulokseen, että olisi jo korkea aika syrjähyppyyn. Hänen äitinsä tekee sairaalassa vapaaehtoistyötä muutaman tunnin viikossa ja Barney päättää käyttää äitinsä asuntoa salaromanssin toteuttamiseen. Barney ei vain ole ihan Don Juan ja sormetkin haisevat kalaravintolan pitäjältä. Ihmeen kaupalla hän saa kuitenkin houkuteltua naisia asuntoon, mutta onnistuuko Barneyn suunnitelma?

Viimeinen suuri rakastaja on taattua komediakonkari Neil Simonin ilotulitusta, mutta samalla se pitää sisällään suuria teemoja rakkaudesta ja uskollisuudesta. Tämä 60-luvun loppuun New Yorkiin sijoittuva motown-musiikkia sisältävä komedia on ehdotonta pikkujouluviihdettä.

Lippuvaraukset ja lisätietoja Savonlinnan Teatterista: http://savonlinnanteatteri.fi/

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Majoitustarjous teatterivieraille

Alkaen 82 €/vrk/2 hh


Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • aamiaisen
  • asiakassaunan                


Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: BTEATTERI17. Valitse haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Suur-Savo Myyntipalvelu, puh. 029 123 9600, sales.suur-savo@sok.fi
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

82 EUR/vrk/2 hh s-asom