Venetsialaiset Kuusamossa 25.8.

25.8.2018 lauantai - 26.8.2018 sunnuntai
Veden, tulen ja valon juhlaa pimenevässä elokuun illassa! Majoitu tapahtuman keskipisteessä Original Sokos Hotel Kuusamossa.

Tervetuloa viettämään Venetsialaisia Kuusamoon lauantaina 25.8. Päivällä kivaa ohjelmaa koko perheelle Kuusamon keskustassa, illalla musiikkia ja maittavaa festariruokaa Original Sokos Hotel Kuusamon rannassa upeaa ilotulitusta unohtamatta. Illan kruununa Ravintola Hotkussa Original Sokos Hotel Kuusamossa pääesiintyjänä upea reggaemuusikko Jukka Poika. Mukana myös bilebändi Laskuteline, joten menoa ja meininkiä riittää pikkutunneille asti! Tutustu ohjelmaan sekä aikatauluun täällä.

Otappa nyt ja varraa huone Original Sokos Hotel Kuusamosta itelle ja kavereilleski, ja tulukaa juhlimaan Venetsialaisia meijän kanssa! 

Voimassa 24.-26.8.2018

Original Sokos Hotel Kuusamo

Alk. 90 €/2hh/vrk omistajan nettihinnalla

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunan ja kuntoilutilan käyttö
  • polkupyörien vapaa lainaaminen
  • vapaa pääsy Jukka Pojan sekä Laskutelineen keikalle

 

Näin varaat netissä osoitteessa www.sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot varauskentässä. Klikkaa kohta S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse huone ja hinta sekä haluamasi lisäpalvelut. Voit vielä lopuksi tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20, tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 693. (Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Alk. 90 EUR/2hh/vrk AO tunnus RGB