Chico's uusi ruokalista Arabia Töölö Vuosaari Jumbo ravintola Helsinki Vantaa Espoo

Uusi Chico's – Love at first bite

Chico'sin uusi ruokalista on täynnä raikkaita makuja ja tuttua lohturuokaa – nyt myös vegaanisena! Katso lista ja tule testaamaan!

Uudistettu Chico's on hyvää arkea ja viihdyttävää viikonloppua rakastavan uusi vakkaripaikka! Piipahda nopeille vurgereille shoppailureissulla tai tule istumaan iltaa maistellen erilaisia street food -annoksia oluen tai mocktailien seurana.

Amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo Californian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Uusi lista on raikkaampi, värikkäämpi ja täynnä terveellisiä vaihtoehtoja, jotka on aseteltu lautaselle houkuttelevan kauniiksi annoksiksi. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – ruokien yhdistelemiseen ei ole rajoja!

Best vurgers in town

Kasvisruoka on saanut Chico'sissa ihan uuden merkityksen. Mehukkaat kasvisburgerit eli vurgerit ja erilaiset salaatit hurmaavat varmasti jopa lihansyöjän! Toisaalta kun kunnon burgerhimo iskee, Chico's on edelleen the place to go. Sekä burgereiden että vurgereiden tuunaus onnistuu anytime! Lisukelistalta löytyy niin klassiset ranet kuin leffoista tuttu jenkkiherkku mac & cheese.

Tule ja muodosta oma mielipiteesi uudistuneesta Chico'sista!

Tutustu uuteen listaan täältä >>