Ulpu Helles - Eepeen oma olut

Ulpu Helles - Eepeen oma olut

"Sanovat että merta edemmäs ei kannata mennä kalaan." 
Sanonta pätee myös paikallisen ULPU-oluen kanssa. Se kun tulee tästä likeltä, ylpeänä ja suurella syrämmellä. Kyseinen slogan on koristanut lokakuusta lähtien Ulpu-oluen etikettiä. Hetki on historiallinen, onhan kyseessä Eepeen ensimmäinen oma olut.

Päävastuu valmistuksesta annettiin paikalliselle Mallaskosken Panimolle. Eepeeltä suunnittelussa oli mukana mara-puolen konkarit Joonas Uitto, Kati Lehtimaa ja Hannu Luhtala.
"Hienoa että saamme Ulpun mukaan alkavalle pikkujoulukaudelle. Onhan kyseessä tuote mikä sopii loistavasti niin ruokailuun kuin seurusteluunkin", kertoo Kati.
"Suklaamallas tuo makuun mukavasti pehmeyttä, mutta muuten olut on kuin kuka tahansa pohjalainen; siltä ei luonnetta puutu" lisää Joonas. Myös Hannulla on oma näkemys Ulpusta: "Työn puolesta tutuksi on tullut satoja oluita, mutta paras näköjään tulee kun tekee itte".

Ensihätään Ulpua on saatavilla keskustan Eepee-ravintoloista Seinäjoelta. Kannattaa kuitenkin seurata Ulpun matkaa, koskaan kun ei tiedä missä siihen törmää.

Valikoimassa Amarillossa, Wilsonissa, Matadorissa, Karmassa, Talriikissa, Rossossa ja Coffee Housessa Seinäjoella.