Työhyvinvoinnista energiaa arkeenne Oulussa!

Varaa työhyvinvointipäivä Oulun Break Sokos Hotel Edeniin.

Työhyvinvointi edistää työntekijöiden terveyttä ja työkyvykkyyttä, stressinhallintaa sekä parantaa tai vahvistaa entisestään työyhteisön positiivista ilmapiiriä. Pitämällä yhteisen päivän, johon yhdistellään raikas ulkoilma, mieleenpainuvat luennot sekä herkullinen ruoka, on piristävä ja pitkäaikainen vaikutus arjen pyöritykseen.

Hinta alk. 88 €/hlö (min. 10 henkilön ryhmä)

TYÖYHTEISÖILLE VIRKISTÄVÄ TYHY-PÄIVÄ VOI OLLA ESIMERKIKSI SEURAAVANLAINEN
Päivän ohjelma:
klo 9.00 Tuloinfo, kevyt aamupala ja päivän ohjelman läpikäynti
klo 10.00 UKK-kävelytesti*
klo 11.00 Fysioterapeutin luento (Aihe valintanne mukaan: tuki- ja liikuntaelinsairaudet, terveysliikunta, uni ja jaksaminen)
klo 11.45 Lounas
klo 12.30 Ravitsemusluento
klo 13.45 Liikuntalajikokeilu sisällä tai ulkona**
klo 15.30 Iltapäiväkahvi
klo 16.00 Kuntotestien palautteet ja kotiohjeet
klo 16.30 Päivä päättyy


* UKK-kävelytesti soveltuu 20–65-vuotiaiden aikuisten kestävyyskunnon testaamiseen. Kävelytesti arvioi terveyskunnon keskeistä osatekijää kestävyyskuntoa. Testissä kävellään kaksi kilometriä tasaisella vauhdilla mahdollisimman nopeasti terveyttä vaarantamatta.
** Liikuntalajeja: kahvakuula, kuntonyrkkeily, sisäpyöräily, saunayoga, jooga-syvävenyttely, bodypump, RPV-jumppa, kuntosali cirquit, leikkimieliset olympialaiset ryhmittäin sekä lihashuoltoa hierontakaarella. Talvilajeina mm. lumikenkäilyä tai sauvakävelylenkkejä ihastuttavan Hietasaaren ja Nallikarin ympäristössä.

Työhyvinvointipäivään voi helposti yhdistää myös kehonhuoltoa ja hemmotteluhoitoja. Kuten hierontaa, kasvo-, jalka-, käsi- ja vartalohoitoja tai vaikkapa virkistäviä kylpyjä. Hyvinvointikeskuksessamme työskentelee useampi hyvinvoinnin ammattilainen, joten pystymme palvelemaan joustavasti suurempiakin ryhmiä.
Ryhmäkoko on min 10 henkilöä.
Tukea kustannuksiin voit kysyä esimerkiksi työeläkevakuutusyhtiöltäsi.

Kysy lisää meiltä ja suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne päivä!

Yhteydenotot:

Jani Oravamäki, hyvinvoinnin palvelupäällikkö
jani.oravamaki(a)sok.fi
puh. 050 3634448

Iloa ja energiaa arkeen!

alk 88 EUR/hlö