Tule jouluostoksille Helsinkiin ja majoitu Vaakunassa

Yhdistä jouluostokset ja kaupunkiloma majoittumalla keskellä Helsinkiä Original Sokos Hotel Vaakunassa. Meiltä on lyhyt matka joulumarkkinoille ja kaupoille, joista löydät ihanat joululahjat jokaiselle!

Tervetuloa jouluostoksille Helsinkiin!

Meiltä Original Sokos Hotel Vaakunasta on helppoa suunnata ostoksille, koska kaikki paikat ovat vain kävelymatkan päässä. Saman katon alta löydät Sokoksen sekä Marks & Spencer tavaratalon, joista saat majoittuessasi -10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Suosittelemme myös käymään Helsingin upeilla joulumarkkinoilla:

Perinteiset Tuomaan Markkinat järjestetään Senaatintorilla ja voit nauttia niistä maanantaista perjantaihin klo 11-20 ja viikonloppuisin klo 10-19 välisenä aikana.

Helsingin Kansainväliset Joulumarkkinat järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa hotellimme ikkunoista näkyvällä Lasipalatsin aukiolla! Joulumarkkinat ovat avoinna klo 10-20.

Ostosten tekohan on täyttä työtä, joten päivän päätteeksi pieni hemmottelu on paikallaan. Herkullinen illallinen juomineen upeassa näköalaravintola Loisteessa 10.kerroksessamme kruunaa päivän.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Hinta alkaen 67,50 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hinta sisältää:

  • majoituksen kahden hengen huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • ilta- ja aamusaunan

Näin varaat:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Lisätiedot:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 610.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän Omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

alk. 67,50 EUR/hlö/vrk/2 hh AO tunnus RGB