Tervetuloa parsaviikoille! 

Tervetuloa parsaviikoille! 

Satokauden superherkkua on saatavilla ravintoloissamme ympäri Suomen 12.4.–31.5. Katso Kappelin parsamenu!

ALKURUOAT

Samppanjalla maustettua kuohkeaa parsakeittoa L, G
Paistettua kampasimpukkaa ja marinoitua valkoista parsaa.
pieni 16,00 € / suuri 19,00 €
Tutustu parsakeiton reseptiin ja kokeile kotona»

Punajuurilohta ja parsaa kahdella tapaa L, G
Tillikreemiä ja parsasipsiä.
S-Etukortila 15,70 € / 18,50 €

PÄÄRUOAT

Grillattua saksanhirven ulkofileetä ja parsaa L, G
Palsternakkapyreetä ja rosmariinikastiketta.
31,00 €

Paahdettua kuhaa sekä valkoista ja vihreää parsaa L, G
Hollandaisekastiketta ja paahdettua kukkakaalia.
29,00 €

Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa G
Kananmunaa, tiristettyä lehtikaalia, hollandaisekastiketta ja suolaheinää.
S-Etukortila 18,70 € / 22,00 €

PARSAMENU 54,00 €

Samppanjalla maustettua kuohkeaa parsakeittoa L, G
Paistettua kampasimpukkaa ja marinoitua valkoista parsaa.

Grillattua saksanhirven ulkofileetä ja parsaa L, G
Palsternakkapyreetä ja rosmariinikastiketta.

tai

Paahdettua kuhaa sekä valkoista ja vihreää parsaa L, G
Hollandaisekastiketta ja paahdettua kukkakaalia.

Vapaavalintainen jälkiruoka jälkiruokalistaltamme.

Suosittelemme:

Wolfberger (W)3 12 %, 75 cl
Kuiva, hedelmäinen ja raikas kumppani parsaruoille.
S-Etukortilla 35,70 € / 42,00 €, 12 cl 6,90 € 

Varaa pöytä»

 

L = laktoositon, G = gluteeniton

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Tässä ravintolassa