Teemabileet ryhmille Oulun Edenissä

Tervetuloa takaisin -80 ja -90 -luvun takatukkien hurmattavaksi, neonvärien häikäistäväksi sekä olkatoppauksien kantajiksi Break Sokos Hotel Edeniin!

LET´S GO BACK TO THE PARADISE

Break Sokos Hotel Edenin ravintola Maisema on iltanne keskipiste ja koska vieraat tekevät juhlan, on suotavaa sonnustautua teeman mukaiseen asuun. Takatukat ja voket, sininen ripsari ja kajaali, neonvärit ja olkatoppaukset, nahkaliivit ja bootsit – näiden vuosikymmenten muoti on vaan niin upeaa ja kamalaa yhtäaikaa! Illan aikana valitaan mahtavin asu ja vetävin lookki. Ilta aloitetaan ruokailulla noutopöydästä. Herkullinen ruoka virittää mielet illan ohjelmaan. Ohjelmassa on hauskoja teemaan liittyviä visailuja sekä erilaisia "TV:stä tuttuja" -toimintapisteitä. Loppuhuipennuksena letkeyttä lanteille haetaan limbo- sekä hulahula -kilpailuista. Illan juontaja sekä DJ nostattavat juhlakansan menoa ja meno huipentuu bilebändi Woyzeckin tarjoamaan kasari- ja ysärimeininkiin. Soittolistalla on taatusti jokaiselle tuttuja suomirock ja -popklassikoita.

Illan hinta alkaen 64 €/hlö
Minimiveloitus 120 hengen mukaan, maksimihenkilömäärä 250 hlöä.

Ohjelman hinta sisältää:

  • Ruokailun noutopöydästä
  • Ravintolan yksityistilaisuutena, tilan somistamisen sekä henkilökunnan palvelut, baari palvelee Maiseman yläkerrassa.
  • Illan bändin, 2 x 45 min (sis. bändin oman äänentoiston)
  • DJ juontajan palvelut (sis. ammattitaitoisen vetäjän sekä laitteet)
  • Ohjelman vetäjät sekä kisailupisteet, ohjelmaan tarvittavat laitteet sekä pienet palkinnot kisailuissa.


Lisätiedustelut ja varaukset myyntipalvelusta: myynti.eden@sokoshotels.fi tai puh. 020 1234 603 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min).
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

alk. 64 EUR/hlö AO tunnus RGB

Tässä ravintolassa