Taru sormusten herrasta Turun Kaupunginteatterissa keväällä 2018

Teatterikevään tähti, Taru sormusten herrasta, valloittaa Turun Kaupunginteatterin päänäyttämöllä keväällä 2018. Oletko valmis hyppäämään mukaan kaikkien aikojen suurimpaan fantasiaseikkailuun? Elämyksen kruunaa huoleton yöpyminen Original Sokos Hotel Hamburger Börssissä.

Turun Kaupunginteatterin päänäyttämöllä keväällä 2018 ihastuttaa J. R. R. Tolkienin rakastettu Taru Sormusten Herrasta ®.

Kertomus nähdään nyt suurempana, kuin koskaan aiemmin Suomen näyttämöillä. Teatteriversio sormussaagasta tuo hobitit, velhot, örkit, haltiat ja mustat aaveratsastajat elävänä aivan silmiesi eteen. Tempaudu siis mukaan vauhdikkaaseen seikkailuun, jonka määränpäänä on Sauronin tuomiovuori ja näkymättömäksi tekevän sormuksen tuhoaminen. Vain onnistuminen aikeessa voi pelastaa Keski-Maan kansat. Avainroolissa hyvän ja pahan välisessä taistelussa on pienistä pienin, hobitti Frodo Reppuli.

Esityksen kesto n. 4h (2 väliaikaa)

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Tutustu lisää esitykseen ja Turun Kaupunginteatterin tarjontaan tästä.

Näytelmän valmistumista ja etenemistä pääset seuraamaan Facebookissa tästä.

YÖVY TURUSSA

ORIGINAL SOKOS HOTEL HAMBURGER BÖRS

Alk. 63,50 €/hlö/vrk/2 hh:ssa


Hintaan sisältyy

  • majoitus kahden hengen standard-huoneessa
  • runsas aamiainen
  • uima-altaan ja asiakassaunan käyttö

Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista Original Sokos Hotel Hamburger Börs, puh. 02-337 381 tai  osoitteestamyyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi

Puhelun hinta 020-numeroon: 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille, hinta vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Huoneita on rajoitettu määrä. Huomioithan että teatteriliput eivät ole ostettavissa majoitusvarauksen yhteydessä, vaan ne tulee ostaa suoraan palveluntarjoajalta.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs
Kauppiaskatu 6, Turku

alk. 63,50 €/hlö/vrk/2hh AO tunnus RGB