Tarina-ateria Mikkelin Klubilla

Päämajakaupungin tarina-ateriat kertovat kahdesta ihmiskunnan historiassa tärkeästä asiasta; ruuasta ja sodasta.
Suomen marsalkka, ylipäällikkö ja vapaaherra Gustaf Mannerheim tunsi perinpohjaisesti kaikki aterioinnin muodot; sotilaana rintamatilanteessa, tutkimusmatkailijana Aasiassa, Venäjän keisarin hovissa, kansainvälisenä aristokraattina. Mannerheim tiesi, että
kullakin aterialla on paikkansa ja tarkoituksensa. Tervetuloa tarina-aterialle!
 

Tiistai 8.8.1944 päivällinen MANNERHEIM NIMITTÄÄ HALLITUKSEN

Alkupaloja savusiiasta ja savukinkusta

***

Suurustettua lihalientä ja juustokeksejä

***

Keitettyä lohta hollanninkastikkeen ja salaatin kera

***

Purkkipäärynöitä

***

Kahvia

Tutustu koko tarinaan ja tarina-aterian reseptiikkaan täällä

Tässä ravintolassa