Päämajakaupungin tarina-ateriat kertovat kahdesta ihmiskunnan historiassa tärkeästä asiasta; ruuasta ja sodasta.
Suomen marsalkka, ylipäällikkö ja vapaaherra Gustaf Mannerheim tunsi perinpohjaisesti kaikki aterioinnin muodot; sotilaana rintamatilanteessa, tutkimusmatkailijana Aasiassa, Venäjän keisarin hovissa, kansainvälisenä aristokraattina. Mannerheim tiesi, että
kullakin aterialla on paikkansa ja tarkoituksensa. Tervetuloa tarina-aterialle!
Tiistai 8.8.1944 päivällinen MANNERHEIM NIMITTÄÄ HALLITUKSEN
Alkupaloja savusiiasta ja savukinkusta
***
Suurustettua lihalientä ja juustokeksejä
***
Keitettyä lohta hollanninkastikkeen ja salaatin kera
***
Purkkipäärynöitä
***
Kahvia
Tutustu koko tarinaan ja tarina-aterian reseptiikkaan täällä