WeeGee original sokos hotel tapiola garden espoo hotellit espoo

Tapiolassa sijaitsee palkittu näyttelykeskus WeeGee

WeeGee näyttelykeskuksesta löytyy useampi eri museo, muun muassa EMMA ja lelumuseo. Vieraile näyttelykeskuksessa ja majoitu mukavasti Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa.

Vuonna 2018 WeeGeen näyttelykeskuksen EMMA - Espoon modernin taiteen museo, palkittiin vuoden museoksi. WeeGeessä sijaitsee EMMAn lisäksi myös muita mielenkiintoisia museoita: Espoon historiaa säilyttävä KAMU, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä sekä Suomen Kellomuseo. WeeGeen luota löytyy myös Futuro-talo, ja siitä löytyykin WeeGeestä mielenkiintoista tietoa.

WeeGee näyttelykeskus sijaitsee Tapiolassa, vain noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista. Tietoa tämänhetkisistä ja tulevista näyttelyistä, sekä aukioloajat että muut hyödylliset tiedot löydät kätevästi WeeGeen omilta sivuilta www.weegee.fi »

 

Majoitu kulttuurimatkallasi meillä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa:

Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo

Majoitus alk. 62 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna

HUOM! WeeGeen liput suoraan näyttelykeskuksesta!

 
Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 616.
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
 
Majoitushinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.
ALK 62 EUR/hlö/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo