Talvikauden parhaat à la carte toi blinit Talriikkiin!

Talvikausi toi Talriikkiin uusia upeita makuja sekä jotain vanhaa ja tuttua.
 
Blinit, nuo kaukaisten slaavien kehittämät suolaiset ohukaiset, löytyvät jälleen kerran keittiömme taidonnäytteistä. Ja ettei kaveri voi vedota siihen, ettei kestä gluteenia, ei ole syytä huoleen: meidän blinimme ovat sekä gluteenittomia että laktoosittomia.
 
Ja koska talven kylmyys menee luihin ja ytimiin, nyt on oiva tilaisuus päästä nauttimaan lämpimästä Sesongin keitosta, jossa pääosaa näyttelee kotimainen punajuuri. Meillä ei vegaanejakaan unohdeta, vaan teemme kaikkemme että pääsisimme yllättämään myös heidät. Tämän hetkinen sesonki näkyy myös annoksessa, Kasvista Talriikin tapaan, joka saa lihansyöjänkin muuttamaan mielipiteensä kasvisruoasta!
 
Makunautinnon päättävät ihanat jälkiruokamme, joista erityisesti on mainittava "vitamiinipommi", Pannacottaa Hennan tapaan. Ja ettei kauden sesonki jäisi jälkiruokaosastolta mainitsematta, löytyy listalta vielä puhtaita makuja suomalaisista metsistä. Annos pitää sisällään puolukkaa jäädykkeen muodossa, sekä mustikkaa ja kaarnikkaa.
 
Lämpimästi tervetuloa!
 

Talriikki
Original Sokos Hotel Vaakuna - Kauppatori 3
SEINÄJOKI

Tässä ravintolassa