Talriikissa uusi kesäsesongin parhaat à la carte -lista

Kesä saapuu Talriikiin uuden listan ja kesäisten makujen kera.
Kesälistan alkuruoista löytyy Kala Talriikki, joka muistuttaa ruotsalaistyylistä rapuleipää sekä uutuutena porukalle jaettava alkupalalautanen.
 
Pääruoaksi härän ulkofileetä grillistä, josta löytyy reilun kokoinen Angus Sirloin -pihvi, Atrian hienoimmasta pihvilihasta. Makuretken kruunaa Ruokaprovinssimenulta löytyvä SeAMK:n restonomiopiskelijoiden suunnittelema jälkiruoka, joka taatusti yllättää. Mustikka-juustokakku -annoksesta löytyy mm. Lindseedin Valo24h paahdettu rouhittu pellava + mustikkatuotetta.
 
Kesän listalle nousivat sesongin myötä myös salaatit, joista vaihtoehtoja löytyy kolmea eri sorttia, kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila. Myös viinilista on uusiutunut kesää kohden, ja listalta löytyy paljon kevyitä kesäisiä vaihtoehtoja, kertoo ravintolapäällikkö Minna Kaski.
 
Lämpimästi tervetuloa maistelemaan kesäsesongin parhaita makuja meille Talriikkiin.
 

Tässä ravintolassa