Talriikissa listalle on nyt tuotu juhlakauden parhaita makupaloja!

Taas on käsillä joulun aika tuoden mukanaan uudet maut ruokalistalle.

Juhlakauden listalta  alkuruista löytyy Graavattua Laxia Samin tapaan, joka näyttää ja maistuu joululta. Ja kun ulkona on kylmä, mieltä ja makuhermojasi lämmittää listalla oleva Savuporokeitto.

Vegaanisena uutuutena löytyy Vegeä Sannan tapaan, joka taatusti maistuu myös sekasyöjille. Annos sisältää herkullisia sesongin kasviksia mm. bataattia ja punajuurta.

Juhlakausi tuo listalle myös paljon toivotun Pohjanmaan Härän, joka valmistetaan Atrian takuumureasta naudan sisäfileestä.

Makuretken kruunaa Pannacottaa Tomin tapaan, josta löytyvät kaikille tutut joulun maut. Myös vegaanit saavat uuden herkun, Baakkellsia Valtterin tapaan, joka on kokkimme versio porkkanakakusta.

"Juhlakauden listalle löytyvät myös omin kätösin poimitut Kauhavalaiset pihlajanmarjat sekä Lehtimäkeläinen, omasta metsästä poimittu jäkälä, jotka eivät varmasti jätä ketään kylmäksi", kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila.

 

Lämpimästi tervetuloa myös baariimme testaamaan meidän oma, sydäntä lämmittävä glögi sekä maistelemaan keittiön valmistamia juhlasesongin parhaita  makuja !

Tässä ravintolassa