Syysloma Kuopiossa

Syysloma Kuopiossa

Kuopiossa syysloma on täydellisen luonnollista.

Meillä Original Sokos Hotel Puijonsarven väen vieraana nautit syyslomalla valmiista runsaasta buffetaamiaisesta, pötköttelystä ja aktiviteeteista aivan hotellin läheisyydessä. Kuopio, hyvän elämän pääkaupunki tarjoaa sinulle ja koko perheelle palan paratiisia keskelle kauneinta suomalaista syksyä.

Kuopion huipulla, Puijolla liikut luonnollisesti niin pyöräillen, patikoiden tai unelmoiden Puijon tornista kaiken kauneuden yläpuolella.

Kun rakastat polskuttelua poreissa, kunnon kuntouintia radalla tai hypyistä uimatornista, Kuopion uusi Kuntolaakson Uimahalli on Kuopiossa koko perheen paikka.

 

Syyslomalla  lasten listan herkkujen hinnoista -50% hotellimme ravintola Ehtassa ja Frans & Sophiessa aikuisten ruokailun yhteydessä.

 

Syyslomatarjous voimassa  08.-31.10.2021

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio 

Hinta S-Etukortilla Standard 2hh alkaen 115€/vrk/2hh, 95€/vrk/ 1hh

Hintaan sisältyy:

 

Näin varaat: Tarjous on voimassa vain www.sokoshotels.fi sivuston nettivarauksiin. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: BSYYSLOMA21. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 
Lisätietoja: Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio. Puh. 010 762 9500.
Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.
 

Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Alk. 115 EUR/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo