Syysloma hiihdellen Vuokatissa

Joko suksen pohjaa kutisee? Break Sokos Hotel Vuokatissa vietät energisen syyloman hiihdellen.

Bring it on! Nyt on aika kaivaa sukset varastosta ja ottaa varaslähtö talven hiihtokauteen Vuokatin ensilumenladulla. Ulkohiihtokausi avataan Vuokatin ensilumenladulla 10.10.2021 klo 10.00 ja ladulla hiihdetään aina luonnonlumiin asti. Vuokatin vaellusreitit ovat vielä lumettomia, joten aamun hiihtotreenin yhdistäminen esimerkiksi iltapäivän patikointiretkeen vaaramaisemissa hipoo jo täydellisen syysloman titteliä! Latu sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä ja liput saat mukaasi vastaanotostamme. Ennen ladun avausta aamun hiihtolenkki onnistuu hiihtotunnelissa.

Lisätiedot https://vuokattisport.fi/ensilumenlatu-10-10/

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI, VUOKATTI

Hinta S-Etukortilla alk. 80 €/hlö/vrk/2 hh.

Hintaan sisältyy

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassaunan käyttö
  • liput ensilumenladulle

Näin varaat

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

Lisätietoja

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000 ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 010 783 1000. Suomesta soitettaessa puhelun hinta 030-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/pvm, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Alk. 80 EUR/hlö/vrk/2 hh. Asiakasomistajalogo