Syksyiselle lomalle Lappeenrantaan!

Lappeenranta on yllättävän lähellä, vain 2 tuntia Helsingistä! Original Sokos Hotel Lappeessa, keskellä kaupungin ydintä, majoitut hyville yöunille. Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

 

Tutustu parhaisiin vinkkeihimme käyntikohteista Lappeenrannan lähialueella!

Ihastuttava Pulsan asema

Pulsan asema sijaitsee Lappeenrannan maalaismaisemassa. Aja mutkaista Ylämaantietä ja nauti maaseudun rauhasta ja kauneudesta. Vanhan rautatieaseman päärakennus on rakennettu vuonna 1869, ja muutkin talot valmistuivat pian sen jälkeen aseman väen kodeiksi.

 

Missä on Pulsa?

Lappeenrannan suunnasta Mikkelintien liittymästä (nro 50) ulos ja vasemmalle Pulsaan (14 km). Mikkelin suunnasta suoraan 6-tien ali. Kouvolan suunnasta Salpalinjan parkkipaikan jälkeen noin 100 m ja oikealle pikkutietä noin 11 km (pieni musta Pulsa-viitta). Vaalimaan suunnasta Ylämaan kirkonkylän kohdalta vasemmalle noin 18 km.

https://www.pulsanasema.fi/fi/

 

Satamatie 6, paahtimo-kahvila-tehtaanmyymälä

 

Lehmus Roastery on lappeenrantalainen pienpaahtimo. Olemme paahtaneet kahvia Saimaan rannalla vanhassa makasiinirakennuksessa vuodesta 2016 asti.

Kahdeksan paahtoamme palvelevat erityisesti tavallisia kahvinjuojia mutta myös tarkkoja hifistelijöitä vaaleasta paahdosta tummimpaan espressoon asti.

Tervetuloa myös käymään tehtaanmyymälä-kahvilassa Satamatie 6:ssa! Paahtimomme lisäksi löydät sieltä kaupungin urbaaneimman kahvilan, siisteimmän tehtaanmyymälän ja tuoreimmat kahvit. Nähdään idässä!

https://lehmusroastery.com

 

Ruokolahden kummakivi

 

Etelä-Karjalan mielenkiintoisista retkikohteista puhuttaessa nousee silloin tällöin esille sana Kummakivi. Mystinen Kummakivi, josta lähes jokainen on kuullut puhuttavan, mutta vain harva on nähnyt sen, saatika tietää missä se on.Kummakivi on valtava kivi keskellä ei-mitään, jota turistit saapuvat ihmettelemään pitkienkin matkojen takaa. Asiaan vihkiytymätön saattaisi luulla kyseessä olevan Australian Uluru, mutta tämä Kummakivi sijaitseekin Etelä-Karjalassa. Näyttävä lohkare on jäänyt kallion päälle kiikkumaan ja on yksi monista jääkauden jäljistä alueella.

Luonnonmuistomerkki Kummakivi sijaitsee Hauklapissa, noin 30 kilometrin päässä Ruokolahden keskustasta. Kummakivi on noin seitsemän metrin pituinen siirtolohkare, joka lepää kapea-alaisella kallioalustalla koskettaen tätä niin pienellä pinta-alalla, että näyttää siltä kuin kivi miltei liikkuisi.

 

Tutustu lisää luonto- ja vierailukohteisiin täältä

https://www.gosaimaa.com/fi/Tekemiset/Retkeily

 

Varaa yöpymisesi Lappeesta, keskellä kaupungin ydintä!

Original Sokos Hotel Lappee

Majoitushinta alkaen 46 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asukassauna

Majoitusvaraukset:
Varaa majoitukset edullisimmin omistajahinnoin verkkosivuiltamme www.sokoshotels.fi. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan

Lisätietoja majoituksesta:
Eekoo Mara Myyntipalvelu puh. 010 762 100. Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 

alk. 46€ / hlö / vrk Asiakasomistajalogo