Sviitti merinäköalalla Pasilasta? Meillä Triplassa se on mahdollista!

Original Sokos Hotel Triplassa 17. kerroksesta löytyy yksi saunallinen sviitti ja kolme juniorsviittiä upeilla näköaloilla.

Tilavat ja harmoniset juniorsviittimme sekä hotellimme kirkkain timantti, saunallinen Sancy sviitti, sijaitsevat kaikki hotellimme 17. kerroksessa ja hyvällä säällä ikkunoista avautuu upea näköala Pasilan yli aina Helsingin keskustaan ja merelle saakka!

Saunallinen, 66 m2, Sancy-sviitti sijaitsee hotellimme 17. kerroksen kulmassa, josta avautuu upea panoraama-näkymä pitkälle horisonttiin. Sviitin sisustus on saanut inspiraationsa maailman seitsemänneksi suurimmasta timantista "Le Grand Sancysta". Timantti on kuulunut Pasilassa 1800-luvulla vaikuttaneelle Aurora Karamzinille. Ylellisen pehmeät, poikkeuksellisen timantin värimaailmaan sointuvat materiaalit sisustuksessa sekä loppuun saakka hiotut yksitykohdat takaavat unohtumattoman elämyksen.

Original Sokos Hotel Triplan tilavilla, 49-61 m2, juniorsviiteillä on jokaisella omanlaisensa persoonallinen tyyli. Sisustuksen sävyt ja materiaalit ovat luonnonläheisiä ja niissä on harmoninen ja lämmin tunnelma.

Elämyksen kruunaa huoneeseen erikseen tilattava aamiainen hintaan 19,50 €/hlö sekä pullollinen sampanjaa asiakasomistajahintaan 43,90 €. 

Me Triplassa rakastamme yllätyksiä! Onko luvassa yllätys puolisolle tai ystävälle? Hääpäivä tai hääyö? Laitathan meille vinkkiä etukäteen sähköpostitse tripla.helsinki@sokoshotels.fi. 

Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki

alk. 242 €/vrk/juniorsviitti kahdelle

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna varaustilanteen salliessa

Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä) - muista valita myös "S-Etukortti". Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234  611
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, huoneita on rajoitettu määrä.

alk. 242 EUR/vrk/juniorsviitti kahdelle Asiakasomistajalogo