Teatteripaketit Mielensäpahoittaja ja Sumu. Yhteistyössä Kansallisteatterin kanssa.

Sumu ja Mielensäpahoittaja teatteripaketit Plaza Hotellin ravintolassa

26.9.2016 maanantai - 17.12.2016 lauantai
Herkullinen yhdistelmä sielun ja ruumiin ravintoa. Esityksittäin vaihtuvat menukokonaisuudet jossa runsaat alkuruoka- ja jälkiruokabuffetit ja pääruoka tarjoillaan pöytiin.

INFO  

La 10.12 SUMU & RUOKA 86 € / Hlö        

La 17.12 MIELENSÄPAHOITTAJA & RUOKA 79 € / Hlö  (Joulubrunssi)

(Liput Mielensäpahoittajaan ovat jo valitettavasti loppuunmyyty, mutta ruokailuihin ja Joulubrunssille vielä mahtuu mukaan.)

TEE PÖYTÄVARAUS

PRINTTAA MENUT TÄSTÄ

PRINTAA ESITE

PAKETTI SISÄLTÄÄ:

  • Lipun näytökseen, Alkujuoman
  • Runsaan alkuruoka- ja jälkiruoka buffetin sekä pääruuan pöytään tarjoiltuna

AIKATAULU 10.12:

  • 16:00 ovet aukeaa baariin jossa voi nauttia alkujuomista
  • 16:30 – 18:30 Ruokailu
  • 19:00 Esitys

AIKATAULU 17.12 Joulubrunssi

  • 13:00 Esitys
  • 15:00 – 18:00 Joulubrunssi

Special menu 17.12 Mielensäpahoittajaan. Joulun lähestyessä valmistamme teille runsaan jouluisen makukokemuksen josta mielensäpahoitus on kaukana. Tarjolla niin perinteisiä kuin moderneja makuja. Ja esityksen jälkeen voi istua ja nauttia koko rahan edestä.

Varaathan paikkasi pikaisesti ettet vain jää ilman ainutlaatuista makumatkaa PLAZAAN. Paikkoja rajoitetusti ja nämä liput menevät nopeasti.

Teatteri & ruokapaketit myynnissä vain www.lippu.fi.

Jos olet jo ostanut lipun näytökseen ja haluat tulla nauttimaan menusta.

Varaukset silloin: ravintolamyynti@sok.fi tai  +358 20 1234 800

 

Plaza Hotel & Restaurants

Vilhonku 7, 00100 Helsinki

www.paakonttori.fi

 

NÄYTÖKSET:

SUMU

− Tehään tää projekti pois alta ja mietitään etiikkaa vasta sen jälkeen.
− Mites toi nyt kuulostaa aika pahalta, kun sen noin sanoo.

On alkuvuosi 2014. Kolmen miehen Somnimag-yhtiön huippuinnovaatio, laite nimeltä MGD, kartoittaa ihmisen aivotoimintaa ennennäkemättömän tarkasti. Ainoa ongelma on kalliin koneen saaminen kaupaksi. Kun laitetta lähdetään työ- ja elinkeinoministeriön tuella viemään Venäjälle, ongelmia on äkkiä paljon enemmän.

Somnimagin toimitusjohtaja Olli (Timo Tuominen) jää puun ja kuoren väliin, kun markkinointipäällikkö Jone (Kari Ketonen) on valmis tinkimään moraalista projektin nimissä ja päätutkija Taisto (Jani Karvinen) vastustaa koko Venäjä-yhteistyötä. Kun itänaapurin ulko- ja sisäpoliittinen toiminta seurauksineen käy yhä vaikeammin ennustettavaksi ja avustajaksi palkattu, suomenvenäläinen Larissakin (Elena Spirina) vaikuttaa epäilyttävän pätevältä, ei paluuta harmaalta alueelta enää ole.
Näytelmäkirjailija-ohjaaja Juha Jokelan uusin komedia tarttuu tuoreella tavalla suomalaiseen ikuisuusaiheeseen: pienen valtion ja sen kansalaisten eettiseen akrobatiaan ja ennakkoluuloihin suuren, arvaamattoman naapurimaan varjossa. Näytelmä yhdistelee liike-elämän, tieteen, politiikan ja moraalin kuvioita älykkäästi, vauhdikkaasti ja hykerryttävän hauskasti. Jokelan uutuus on kirjoitettu Suurelle näyttämölle, ja sen rooleissa nähdään joukko suomalaisen teatterin huippuja. Kari Ketonen ja Elena Spirina tekevät Sumun myötä debyyttinsä Kansallisteatterissa.

 

Mielensäpahoittajana nähdään loistava Vesa Vierikko!

"Ilosia aikoja" on Mielensäpahoittajan lähtötervehdys. Uusimmassa tarinassa tuttu jäärä alkaa valmistautua lähdöistä suurimpaan. Arkusta Mielensäpahoittajalla on oma näkemyksensä. Lisäksi testamentti pitää kirjoittaa, ja siitä pitää tehdä hyvä ja yllättävä niin kuin Huovis-Veikon kolme parasta kirjaa. Mielensäpahoittaja ei tarvitse apua vanhuusajan suunnitelmiensa toteuttamiseen, sillä kyllä ei kukaan muu tee niin hyviä päätöksiä kuin Mielensäpahoittaja itse.

Kun Vesa Vierikon näyttelijäntaituruus yhdistetään Tuomas Kyrön sanankäyttöön, saadaan aikaan hauska ja koskettava matka yksinäisen miehen mielenmaisemaan. Unenomainen, puhutteleva teatteriesitys kertoo vanhuudesta, hyväksymisestä ja perheyhteyden uudelleenlöytämisestä.

"Niin minä mieleni pahoitin kun teatteriin jouduin."

 

Alkuruoka ja jälkiruoka tarjoillaan bufeesta. Lämminruoka tarjoillaan pöytään.

Sumu MENU 9.11 & 10.12

Salaatti rucolasta, lollo rossosta ja  ja syksyn vihreistä, ranskalainen öljykastike

Blue Cheese perunasalaattia, Aurajuustoa, perunaa ja purjosipulia

Vehnänjyväsalaattia, tomaattia, marinoituja juureksia, persiljaa, korianteria, pähkinäöljyä

Savukinkkuun käärittyä galantiinia – kananpojan rinnasta ja porsaasta, karpalokastiketta

Tomaattia, salaattisipulia ja maalaisjuustoa, basilikaöljyä

Maalaispatonkia ja talon leipää, vaahtovoita ja levitettä

xxx

Paahdettua rotuhärän kuvetta, savolaiswasabia, koivunmahlayakia ja rapeaa piparjuurta

Tai

Paistettua Kuhafilettä, jokirapukastiketta, perunavoita

xxx

Kermaista paahtovanukasta, tyrnimarjakastiketta ja tuoreita marjoja

Kahvi / Tee

Mielensäpahoittaja MENU

23.11

Salaattia vihreistä lehdistä, tammenlehvää, sinappikaalia ja pinaattia, dressingiä

Raakaraastetta ja salaattisipulia

Metsäsienisalaattia, ruohosipulia ja creme fraiche

Tomaattisipulisalaattia, lipstikkaa ja mustapippuriöljyä

Yrteillä marinoitua maalaisjuustoa

Kylmäsavulohta, piimädressingiä

Mummon kurkkua, paprikaa ja kirsikkatomaatteja

Maalaispatonkia ja ruisleipää, kirnuvoita ja levitettä

xxx

Paahdettua rotuhärän kuvetta, savolaiswasabia, koivunmahlayakia ja rapeaa piparjuurta

Tai

Paistettua Kuhafilettä, jokirapukastiketta, perunavoita

xxx

Kuusenkerkkäpannacotta, tuoreita mustikoita

Kahvi / Tee

 

JOULUINEN MIELENSÄPAHOITTAJA

Pöydät notkuvat herkuista kun tarjoamme teille makumatkan joulun parhaimpiin makuihin.

Kalatori mm

Kylmäsavulohta, graavattua lohta, kaviaarilla ja ravuilla koristettuja munia,

savustettua siikaa, parsamoussea, kuorellisia katkarapuja

Sillilajitelma mm

Kotona tehtyjä sillejä, ruohosipulia, kermaviiliä, punasipulia, mätilajitelmaa

Salaattilajitelma mm

Länsirannikon tapaan, rosollia, perunasalaattia, Waldorf-salaattia,

punaherukkahyytelöä, omenahilloketta,

suolakurkkua, puolukkahilloa, punajuurta, yrttisalaattia, tomaattisipulisalaattia

Leikkeleitä ja pateita mm

Ilmakuivattua kinkkua, kalkkunanrintaa ja paahtopaistia, meetvurstia, maksapateeta, joulukinkkua, lampaanviulua

Kylmiä kastikkeita mm

Cumberland-kastiketta,

Maitre d' hotel sauce – sinappinen graavilohikastike,

remouladekastike,

Rhode Island -kastike

Leipä- ja keksilajitelma mm

Maalaisleipää, patonkia, saaristolaisleipää, näkkileipää, ruisleipää,

kirnuvoita

Lämmin ruokalajitelma mm

Hitaasti kypsytettyä porsaanselkää, luumuja ja haudutettua punakaalia,

isoäidin lihapullia ja salviamakkaraa,

uunilohta ja kermakastiketta,

tilliperunaa,

voissa paistettuja herkkusieniä ja porkkanaa,

saksanhirveä kermaisessa riistakastikkeessa,

kotimaisia perinteisiä lanttu- ja porkkanalaatikoita,

perunavoita

Jälkiruokalajitelma mm

Kakkubuffet, konditoriamestarin valikoima makeita,

taateleita, pähkinöitä ja muuta purtavaa,

tuoreita hedelmiä ja karamelleja

Juustovalikoima mm

Emmental, Oltermanni, edam, brie, Aura

Etu saatavilla näistä ravintoloista