SM-Karaoke Osakilpailut

23.2.2018 perjantai
20.4.2018 perjantai
SM-Karaoken osakilpailut Pressassa 23.2. ja 20.4. Illan tapahtuman järjestää Viihdekoukku, liput ovelta 8€. Pressa avoinna klo 21-02.

SM-Karaoke Starat -kilpailut ovat avoimia kaikille. Yleisessä sarjassa alaikäraja on 18 vuotta. Seniorisarjaan osallistuvan on oltava 60 vuotta täyttänyt ennen finaalin alkua.

Suomi on jaettu neljään alueeseen; Idän Stara - Lännen Stara - Etelän Stara ja Pohjoisen Stara, joista parhaimmisto valitaan syyskuun 2018 finaaliviikonloppuun kilpailemaan eri sarjojen Karaoken Suomen mestaruuksista. Finaaliviikonloppu järjestetään Kuopion Kylpylähotelli Rauhalahdessa.

SM-Karaoke Starat 2018 karsinnoista parhaiten onnistuneet valitaan alueensa finaaliin. Viralliset karaokelistat löytyvät viimeistään 31.3. kilpailun virallisilta sivuilta www.sm-karaoke.pro ja www.viihdekoukku.fi

SM-Karaoke Starat mestaruusfinaalin kolme eniten pisteitä saanutta pääsevät Turkkiin Alanyaan esiintymismatkalle. Alustavasti matka-ajankohta on vko 39-40 /2018.

Kilpailuoikeudet omistavat Ohjelmatoimista Viihdekoukku Oy ja Ohjelmatoimisto Hakkivox Oy, jotka toimivat myös kilpailun vastuullisina järjestäjinä.

 

Tässä ravintolassa