Perhelippu HopLop Rovaniemi, Rollohalli ja Ranua Zoo Rovaniemeltä

Seikkailulippu HopLoppiin, Rollohalliin ja Ranua Zoohon

Varaa lippusi seikkailuun HopLop Rovaniemeen, Rollohalliin sekä Ranuan eläinpuistoon ja yövy Original Sokos Hotel Vaakunassa Rovaniemellä.

HopLop Rovaniemi, Rollihalli ja Ranuan eläinpuisto tarjoavat tapahtumarikkaita lomia kaikille Rovaniemi-Ranua -akselilla liikkuville perheille. Nyt pääset näihin kohteisiin yhteislipulla. Lippu on ranneke, jolla jokainen perheenjäsen saa kesäkaudella 2018 yhden sisäänpääsyn Ranua Zoohon ja yhden sisäänpääsyn HopLop Rovaniemeen. Rovaniemen HopLopin asiakkaille tällä lipulla myös sisäänpääsy Rollohalliin. Varaa nyt koko perheen yhteislippu ja yövy Original Sokos Hotel Vaakunassa.

 

Voimassaoloaika 1.6.–31.8.2018

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Alk. 189 €/perhe/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus 2 aikuiselle ja 2 lapselle (4-14 v.)
  • aamiainen
  • sisäänpääsy HopLop Rovaniemeen
  • sisäänpääsy Rollohalliin
  • sisäänpääsy Ranuan eläinpuistoon

Sisältää kullekin yhden sisäänpääsyn kohteisiin.


Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 010 782 1000/1020. Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän Omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

alk. 189 EUR/perhe/vrk/perhehuone AO tunnus RGB