See you on the other side 17.10.

17.10.2018 keskiviikko
K-18

OPISKELIJOILLE ILMAISET MEGABAILUT TEKEVÄT PALUUN!
KAIKILLE opiskelijoille suunnatut bileet joen toisella puolella, Kimmelissä! Saavu paikalle 17.10. keskiviikkona! Ovet aukeavat klo 22 ja bailut jatkuvat aina klo 04 asti.

Illan aikana DJ-dekkien takana viihdyttää ainakin Windows95man! Yhteensä 2 erillistä tanssilattiaa, joissa kuullaan partybiisien klassikoita ja uusia hittejä! Craft Baarin "varikolla" puolestaan pääset leputtamaan pohkeitasi huurteisen ääressä.

Tarjolla on myös opiskelijaystävälliseen hintaan sopivia virvokkeita, ja mikä parasta, SISÄÄNPÄÄSY ON OPISKELIJAKORTILLA ILMAINEN KOKO ILLAN AJAN! (Norm. 9/7€). Ikäraja k-18. Eli nyt on todella hyvä syy lähteä joen toiselle puolelle!

 

DRESSCODE: YSÄRI (parhaat asut palkitaan).


WINDOWS95MAN ENSIMMÄISTÄ KERTAA JOENSUUSSA!

Windows95man, eli Teemu Keisteri on tunnettu viihdyttäjä/taiteilija/radiojuontaja/tanssija/malli, jota arvostetaan aina ulkomaita myöten. Hän on sympaattinen ja iloinen tyyppi, joka on päiväsaikaan vähän ujo nörtti, mutta iltaisin kun hän pääsee DJ-dekkien taakse, hänestä kuoriutuu supermies!

Windows95man syntyi vuonna 2013, kun Keisteri teetti Windows95-paidan ja pisti sen Flow -festareille päälle. "Mun mielestä oli hauska idea pistää jotain mahdollisimman typerää päälle ja erottua joukosta – jotenkin herättää ihmiset siitä Flow-kuplasta. Siitä se lähti laajentumaan."

Windows95Man on tuulahdus tätä päivää mutta hän ammentaa inspiraationsa 90-luvun eurodance ja techno -hiteistä. Persoonallinen olemus ja hämmentävä musiikkikattaus johdattaa mukaan suloisiin ysäri-fläsäreihin!

#djwindows95man #windows95man #norules #whynot #jaksaajaksaa

https://www.youtube.com/watch?v=Jix8oF92ArU
www.facebook.com/windows95man

Tässä ravintolassa