Sea Life, pasila, original sokos hotel pasila, helsinki, lapsiperhe

Sea Life, Helsinki-reissun kestosuosikki

Oletko valmis matkaamaan ajassa taaksepäin yli 144 miljoonaa vuotta? Original Sokos Hotel Pasilassa majoittuvilla asiakasomistajilla on nyt mahdollisuus ostaa pääsyliput Sea Life -merimaailmaan edullisemmin.

Merihevosten, haikalojen, mustekalojen ja muiden merten ihmeiden asuttama SEA LIFE sijaitsee vain puolentoista kilometrin päässä Sokos Hotel Pasilasta, joten hotelliasukkailla on helppo kulku perheiden suosikkikohteeseen joko raitiovaunulla tai kävellen. SEA LIFE on avoinna ympäri vuoden.

Uusimpana näyttelynä nyt kiinnostava ja monipuolinen Jurassic Seas -näyttely!

 

Original Sokos Hotel Pasila on  SEA LIFEN virallinen hotellikumppani. Hotellin asiakkaat voivat nyt ostaa erikoishintaiset liput merimaailmaan, joko huonevarauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

 

Lomavarauksen tekee helpoksi SEA LIFE -lisätuote, jossa majoitusvaraukseen voit kätevästi lisätä tarvittavan määrän SEA LIFE -lippuja.

Myös molempien kohteiden maskotit, Sokos Hotellien Onni Orava ja SEA LIFEn Halihai nauttivat kesästä täysin siemauksin. Maskotit esiintyvät yhdessä videolla, jossa seikkaillaan niin merimaailmassa kuin hotellissakin. Katso video tästä!

10 EUR/hlö (3-14v.)/lippu s-asom