savonlinna, oopperajuhlat, operafestival, olavinlinna

Savonlinnan Oopperajuhlilla hiukset nostattava kesä tulossa

Kesän parhaat hetket Savonlinnan Oopperajuhlilla

 

Olavinlinna, Saimaan häikäisevä kauneus ja Savonlinnan kuuluisa juhlatunnelma 

Savonlinnan Oopperajuhlien tuore festivaalijohtaja Ville Matvejeff tuo Oopperajuhlille uuden polven tekijöitä, kuten puolalaissyntyisen ohjaajan Krystian Ladan sekä kiinnostavia nuoria kapellimestareita ja laulajia, jotka vierailevat Savonlinnassa ensimmäistä kertaa. Myös jokainen Savonlinnan oopperajuhlilla ensi kesänä esittettävistä oopperateoksista saa oman ilmeensä Martin Bergströmin suunnittelemana. Lähtökohtana on luoda jotakin yhtä hiuksia nostattavaa ja ajatuksia kohottavaa kuin oopperakokemus itse. 

Ohjelmistossa uutuutena Kuningas Roger, joka esitetään nyt ensimmäistä kertaa suomalaisella näyttämöllä, lisäksi nähdään barokkiooppera Julius Caesar, klassikot Carmen, La traviata ja Sevillan parturi sekä Karita Mattilan 60-vuotisjuhlakonsertit. Juhlakauden kruunaa Viking- sarjasta tuttu Wardruna.

Tutustu koko ohjelmistoon www.operafestival.fi  ja varmista paikkasi Savonlinnan Oopperajuhlille.

 

Oopperavieraat majoittaa kävelymatkan päässä oleva

Original Sokos Hotel Seurahuonlinna

Huoneet S - Etukortilla alkaen 229 €/vrk/2 hh

Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • aamiaisen
  • asiakassaunan         

 

Näin varaat netistä:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, etä klisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksiin, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo Myyntipalvelu, puh. 010 7642 000, sales.suur-savo@sok.fi tai suoraan hotellista p. 010 7642 200, seurahuone.savonlinna@sok.fi

Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta on alkaen hinta, joka vaihtelee päivän ja henkilömäärän mukaan. 

alk. 229 EUR/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo