Mummotunnelin kesän keikat

SALLAD FEAT. PETE PARKKONEN

28.8.2019 keskiviikko
Mummotunnelin kuumasta ja kosteasta fiiliksestä vastaavat Sallad ja Pete Parkkonen!

Vuonna 2008 Idols –kilpailun myötä julkisuuteen ponnahtanut Pete Parkkonen on noussut yhdeksi Suomen suositummista miessolisteista. Peten karismaattinen esiintyminen ei jätä ketään kylmäksi!

Peten monipuolisuus laulajana ja viihdyttäjänä ei ole jättänyt arvailun varaa, sillä Pete nappasi voittopokaalit suosikkiohjelmissa Tanssi Tähtien Kanssa (2014) ja Tähdet Tähdet (2016).

Sallad on kuusihenkinen yhtye joka perustettiin keväällä 2005. Ideana oli perustaa yhtye, joka pystyisi soittamaan kaikkia mahdollisia tyylilajeja bilemusiikista rockiin ja perinteisestä tanssimusiikista jazziin. Vuosien varrella yhtye on hioutunut timanttiseksi kokonaisuudeksi!

Salladin jäsenten kokemus muusikkoina on huimaava! He ovat esiintyneet Suomen kärkiartistien ja bändien kanssa. Näihin lukeutuvat muun muassa Anna Puu, Anna Abreu, Poets Of The Fall, Pete Parkkonen, Diandra, Mikko Leppilampi, Sani, Chisu, Kaija Koo, Mariska, The Crash, Jenni Vartiainen, Pauli Hanhiniemi, Olavi Uusivirta, Aurora, Jussi Raittinen jne. Lista on ällistyttävä!

Liput ovelta 10 € klo 21 alkaen.

 

Tässä ravintolassa