Mummotunnelin kesän keikat

SALLAD FEAT. LAURI MIKKOLA & JUSSU PÖYHÖNEN

19.6.2019 keskiviikko
Salladin kera lavalla lumoavat Lauri MIkkola ja Jussu Pöyhönen. Tervetuloa nauttimaan ilmiömäisestä musiikista ja pistämään bileet pystyyn!

Sallad on kuusihenkinen yhtye, joka perustettiin keväällä 2005. Ideana oli perustaa yhtye, joka pystyisi soittamaan kaikkia mahdollisia tyylilajeja bilemusiikista rockiin ja perinteisestä tanssimusiikista jazziin. Vuosien varrella yhtye on hioutunut timanttiseksi kokonaisuudeksi!

Salladin jäsenten kokemus muusikkoina on huimaava! Taso nousee nyt entisestään, kun estradille astuu seuraksi upeaääniset miehet, Lauri Mikkola ja Jussu Pöyhönen.

Lauri Mikkola tarjoilee kuulijoilleen räjähtävää musiikillista energiaa! Lauri Mikkola on tullut yleisölle tutuksi mm. Kinky Boots musikaalista, The Voice Of Finlandista sekä Uuden Musiikin Kilpailusta. Lauri tunnetaan keikoillaan vauhdikkaasta, yleisön mukaansa tempaavasta tyylistään mutta myös toisaalta taidostaan luoda tilaisuuteen sen hengen mukainen juhlatunnelma.

Jussu (Juha Pöyhönen) on tullut tutuksi menestyksekkään Suurlähettiläät-yhtyeen laulaja/lauluntekijänä ja perustajajäsenenä. Jussu oli mukana myös MTV3:n suosikkiohjelmassa Tähdet, Tähdet. Mittavan bändiuran ohella Jussu on julkaissut myös omalla nimellään levyjä vuodesta 1997 alkaen. Vuonna 2013 hän julkaisi myös kokoonpanolla Bel Vel jazzin suuntaan kallellaan olevan arvostelumenestyslevyn.

Liput ovelta 10 € klo 21 alkaen.

 

Tässä ravintolassa