Mummotunnelin kesän keikat

SALLAD FEAT. COSTELLO HAUTAMÄKI

10.7.2019 keskiviikko
Salladin kanssa rokkaamassa itse legendaarinen Costello Hautamäki! Liput ovelta 10 € – tervetuloa tanssimaan sydämesi kyllyydestä!

Costello Hautamäki on suomalainen muusikko ja säveltäjä. Hänet tunnetaan etenkin urastaan suomalaisen rockyhtye Popedan kitaristina, mutta hän on myös luonut kansainvälistä uraa Hanoi Rocksin kitaristina vuosina 2001–2003 ja esiintynyt sekä levyttänyt aktiivisesti myös sooloartistina.

Sallad on kuusihenkinen yhtye joka perustettiin keväällä 2005. Ideana oli perustaa yhtye, joka pystyisi soittamaan kaikkia mahdollisia tyylilajeja bilemusiikista rockiin ja perinteisestä tanssimusiikista jazziin. Vuosien varrella yhtye on hioutunut timanttiseksi kokonaisuudeksi!

Salladin jäsenten kokemus muusikkoina on huimaava! He ovat esiintyneet Suomen kärkiartistien ja bändien kanssa. Näihin lukeutuvat muun muassa Anna Puu, Anna Abreu, Poets Of The Fall, Pete Parkkonen, Diandra, Mikko Leppilampi, Sani, Chisu, Kaija Koo, Mariska, The Crash, Jenni Vartiainen, Pauli Hanhiniemi, Olavi Uusivirta, Aurora, Jussi Raittinen jne. Lista on ällistyttävä!

Liput ovelta 10 € klo 21 alkaen.

 

Tässä ravintolassa