OlutHuoneet ravintola olut uutuus helsinki baari Flying Dutchman Nomad Brewing Company

Raikas kuukauden olut vain 8,40 €

Flying Dutchmanin lennokas uutuus tuo sopivaa viilennystä kesäpäivään! Fearing the Wurst, Hopping for the Best Weissbier nyt OlutHuoneiden hanoissa.

Lentävän hollantilaisen, Ronald de Waalin oluet ovat putsanneet palkintopöytiä häkellyttävällä tahdilla eurooppalaisissa olutkilpailuissa. Ne ovat tunnettuja paitsi korkeasta laadustaan, myös päänvaivaa ja hupia aiheuttavista nimistään.

Kesäkuun kuukauden hanaoluemme on The Flying Dutchman Nomad Brewing Companyn tuorein taidonnäyte. OlutHuoneiden hanoissa maailman ensi-iltansa saava Fearing the Wurst, Hopping for the Best Weissbier avaa OlutHuoneiden kesäkauden asiaankuuluvan lennokkaasti!

Vehnä- ja pilsnermaltaista valmistettu olut on käytetty saksalaisella vehnäoluthiivalla. Modernia twistiä ja hedelmäistä raikkautta siihen tuovat amerikkalaiset Amarillo- ja Mosaic-humalat. Perinteisiä tyylinmukaisia banaanin ja neilikan aromeita täydentää appelsiinimainen raikkaus ja kenties häivähdys mustikan vivahteikkuutta.

The Flying Dutchman Nomad Brewing Companyn HOK-Elannon OlutHuoneille valmistama Fearing the Wurst, Hopping for the Best Weissbier kesäkuun ajan S-Etukortilla 8,40 € (norm. 9,40 €, 0,4 l).

ABV 5,4 %
EBU 20