Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon.

Raffaellon monipuolinen Taidemenu

Ateneum-Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Katso koko menu tästä.

Ateneum-Taidemenu on Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama kokonaisvaltainen maku- ja kulttuurielämys. Se sisältää runsaan menun ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on esillä Veljekset von Wright -näyttely 25.2.2018 asti.  

Raffaellon Taidemenu on tyylikäs kattaus monipuolisia makuja, joista on helppo valita oma suosikkikokonaisuus. Tervetuloa herkuttelemaan!

ALKUUN

VASIKANPAISTIA L, G
Vihreää salaattia ja yrttejä, viinirypäleitä, tomaattia ja harissamajoneesia.

tai

JOKIRAPUKEITTOA L, G
Kanelilla, inkiväärillä ja korianterilla maustettua jokirapukeittoa.

PÄÄRUOAKSI

ANKANRINTAA JA PAAHDETTUA PERUNAA L, G
Paistettua ankanrintaa, paahdettua rosmariiniperunaa, ratatouillea ja marsalakastiketta.

tai

PAISTETTUA SIIKAA JA PUNAJUURIRISOTTOA L, G
Lisäksi chermoulakastiketta.

S-Etukortilla 34,00 € / 39,00 €
Taidemenu sisältää alku- ja pääruoan sekä pääsylipun Ateneumin taidemuseoon. Lipun arvo 14–15 €. Lippu on voimassa 25.2.2018 saakka.

JÄLKIRUOKASUOSITUS

VALKOSUKLAAMOUSSEA P, VL
Vadelmacoulista sekä karamellisoitua pistaasipähkinää.
S-Etukortilla 7,50 € / 8,90 €

SUOSITUSVIINIT

WINE GALLERY SUOMI FINLAND 100 BORDEAUX BLANC 75 cl, 12 %

tai

WINE GALLERY SUOMI FINLAND 100 BORDEAUX ROUGE 75 cl, 13 %

S-Etukortilla 33,90 € / 39,90 €

L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton, P = sisältää pähkinää
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Kuva:
Ferdinand von Wright: Ensi yllätys, 1880
Ensi askeliaan navetan ulkopuolella ottava vasikka kohtaa lauman hanhia oven ulkopuolella. Teoksesta välittyy eläinten kohtaamisesta syntynyt uteliaisuus ja valppaus. Taustalla navetassa häämöttää täysikasvuisen lehmän tumma hahmo. Veljeksille tyypilliseen tapaan Ferdinand on kuvannut hanhien höyhenpuvun sulat yksityiskohtaisen tarkasti. 


KATSO MUIDEN RAVINTOLOIDEN TAIDEMENUJA >>

Tässä ravintolassa