Porin Toreron Joulumenu

Porin TORERON joulumenut

ESPANJALAINEN JOULU


Tomaattipohjainen äyriäiskeitto (l, g)
Täytettyä kalkkunanrintaa chorizolla ja cashewpähkinöillä (l, g) Patatas bravas -perunoita ja aiolia (l, g)
Glögimaustettua päärynää ja vaniljavaahtoa (l, g)


tai


SUOMALAINEN JOULU
Kalalajitelma (l)
Poron ulkofileetä ja piparjuuri-perunamuusia Sherrykastiketta ja säräjuureksia (l, g)
Pipari Catalana (l)

(menu voidaan tarvittaessa valmistaa gluteenittomana)

Pöytävaraukset: Myyntipalvelu puh. 029 004 2002 ma–pe 8–17, la 10–14 tai sales.pori@sokoshotels.fi. Puhelun hinta: lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6,91 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
 

48 EUR/hlö
43 EUR/hlö s-asom

Tässä ravintolassa