Polar Sound 2017 Vaasa

Polar Sound Winter Festival 2017 Vaasan jäähallissa

5.2.2016 perjantai
Huippuartistit Vaasan jäähallin lavalla 24.-25.11.2017. Varaa festivaaliliput ja majoitus Original Sokos Hotel Royal Vaasasta.

Legendaarinen jenkkiyhtye Village People Vaasan Polar Sound Festivalin pääesiintyjäksi!

Marraskuussa 24.-25.11.2017 järjestyksessään kolmannen kerran Vaasan jäähallissa järjestettävä Polar Sound Wasa Winter Festival on kiinnittänyt pääesiintyjäkseen YMCA, In The Navy ja Go West –hiteistään tunnetun kulttiyhtye Village Peoplen.

Vaasassa nähtävän kokoonpanon keulahahmona ja solistina toimii vuodesta 1979 yhtyeeseen kuulunut Raymond Simpson. Village People tuo Vaasa Arenalle energisen "Still The Kings Of Disco" shown, joka on villinnyt ympäri maailman suurilla festivaaleilla ja konserttiareenoilla usean vuosikymmenen ajan. Vuonna 2008 Village People sai oman tähden kuuluisalle Hollywoodin Walk of Famelle.

Polar Soundin täysi-ikäisille suunnatun perjantain ohjelma on rakennettu pääesiintyjän mukaisesti "Disco Edition"- teemalla. Yhdysvaltalaisyhtyeen lisäksi jäähallissa nähdään lisäksi Cotton Eye Joe ja Wish You Were Here –hiteistä  tunnettu ruotsalainen Rednex.

APULANTA & VESALA tähdittävät Polar Soundin lauantain 25.11.

Ikärajattomassa lauantai-illassa tähtiartisteina nähdään kotimaiset pop- ja rock nimet.  Ensimmäistä kertaa Vaasassa esiintyvä, PMMP –yhtyeestäkin tunnetun Vesalan sooloura on lähtenyt huimaan nousukiitoon. Polar Soundin lauantain toinen kotimainen tähti on yksi maamme pitkään toimineimmista punkrock-yhtyeistä, Toni Wirtasen luotsaama Apulanta. Yhtyeestä kertova "Teit meistä kauniin" –elokuva julkaistiin syksyllä 2016 saavuttaen laajan suosion elokuvateattereissa ympäri maan. Apulanta tuokin Vaasa Arenalle taatusti energisen liveshown sisältäen kymmeniä ikivihreitä hittejä.

Lisätietoja tapahtumasta saat Polar Sound Festivalin sivuilta.

 

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Alk. 91,50€ / hlö / vrk / 2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus 2hh huoneessa
  • aamiainen
  • saunan ja allaosaston käyttö
  • tapahtuman lipun (permantolippu tai LähiTapiola Silver VIP)
  • bussikuljetus jäähallin ja hotellin välilä

 

Näin varaat:
Varaus on tehtävä sokoshotels.fi-sivuston kautta. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. varatessa käytä varauskoodi POLAR SOUND, permanto paketin lippu, tai POLAR SOUND VIP, LähiTapiola Silver Vip paketin lippu. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.


Paketin koko arvo on maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruttaa. Suoritettua maksua ei palauteta.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Paketteja rajoitettu määrä.

alk. 91,50 EUR/hlö/vrk/2hh s-asom