pikkujoulut, ohjelmaa, ruokaa, juomaa, tekemistä, katsottavaa

Pikkujoulutaika katettuna!

Osuuskauppa Suur-Savo tarjoaa loppuvuodeksi menoa jokaiseen makuun

Osuuskauppa Suur-Savon ravintolat ja yökerhot kutsuvat kaikki viettämään iloista juhlakautta. – Ohjelmaa ja kokemista löytyy laidasta laitaan. Pikkujoulumenuissa maistuu perinteisten makujen ohella myös erilaisia makuelämyksiä, Osuuskauppa Suur-Savon myyntipäällikkö Hannele Kylmämaa kertoo.

– Jokaisella ravintolallamme on oma pikkujoulukokonaisuutensa. Esimerkiksi Mikkelissä, Einon Vintillä, heittäydytään tänä vuonna ruokailun yhteydessä rentoon jazz-tunnelmaan Xmas Jazz House Band -illoissa.

Mikkelin Frans & Michellen ravintolapäällikkö Ria Pantsar on ensimmäistä kertaa ollut suunnittelemassa suosittujen Show & Dinner -iltojen sisältöä.

– Olen nähnyt huikeita ja viihdyttäviä Drag Queen -esityksiä, joista ei bling blinggiä puutu. Tästä syntyi idea tarjota jotain aivan erilaista kuin aiempina vuosina. Palkittu savolaistaustainen Miss B (Miika Heikkinen) ja säihkyvän 14 vuoden esiintyjäuran jo tehnyt Sheila (Antti Taipale) heittävät korot kattoon show'llaan "Rynttyyt yhteen".

Toisessa, musiikkipainotteisessa Show & Dinner -illassa tuolissa istuminen saattaa olla haastavaa.  

– Paikallinen saksofonisti Janne Pitkänen viihdyttää pöytiin tarjoiltavan illallisen aikana. Bilebändi Octobandin coverhitit nostaa tunnelmaa illan edetessä. Ja vaikka varsinaista tanssilattiaa ei salissa ole, tilaa tanssimuuveille varmasti löytyy! Pantsar lupaa.

Savonlinnan Show & Dinner -illoista ei naurua puolestaan puutu. Stand Up -komiikkaa on valittavissa kolmelta huippuluokan viihdyttäjältä Olavinlinnan upeissa puitteissa.

– Linna on mieletön miljöö kokonaisuutena. Oma suosikkini Ilari Johansson ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Pikkujouluiltaa onkin siitä hyvä jatkaa Taminoon ja painaa sen jälkeen pää tyynyyn Original Sokos Hotel Seurahuoneella. Seuraavana aamuna nauttia rauhassa aamiainen pitkän kaavan mukaan, Kylmämaa vinkkaa reseptinsä täydelliseen pikkujouluajan iltaan.

Iltavirkuille ohjelmaa löytyy aamutunneille asti. Pieksämäellä pikkujoulutunnelmasta vastaa Ukko Bistro & Deli ja Veturitorin tanssit.

– Suomen eturivin artistien kauttaukseen pääsee käsiksi Mikkelissä Päämajalla, Wilhelmissä ja Bar´n´Night Vaakunassa sekä Savonlinnan Taminossa, Kylmämaa kertaa.

Pantsar kiteyttää ainekset onnistuneeseen pikkujoulun viettoon: – Kun puitteet ja fiilis on kohdallaan, sekä oikeat ihmiset ympärillä nauttien yhdessä upeasta ohjelmasta ja hyvästä ruuasta – ei siinä muuta tarvita!

Jos aikaa ei ole koko illan rientoihin, löytyy mukavaa vaihtelua loppuvuoden iltoihin myös muilla tapahtumilla.

– Ravintolat järjestävät myös erilaisia drinkkikouluja ja tastingejä, Kylmämaa vinkkaa.

Tutustu pikkujoulukauden tarjontaan täällä