Pikkujoulushow & dinner Seinäjoen Amarillossa

14.12.2018 perjantai - 15.12.2018 lauantai

Karman pikkujoulushow

Robynn Huutz & Hänen Suloiset Naikkosensa esittää:

Antelias Burleski Revyy suoraan Sherwoodista!
Nottingahmin kaupungista kuuluu kummia. Ilkeä ja ahne Sheriffi on lemmenpuutteessaan julistanut naimalakon ja koko valtakunta kärsii. Sorrettujen puolta pitävä Robynn Huutz ei voi hyväksyä tällaista vääryyttä, vaan päättää vapauttaa miehet (ja naiset) puutteen ikeestä. Seuraa hurmiontäyteinen seikkailu täynnä vauhtia, vaarallisia tilanteita ja verkkosukkahousuja. Bluesia, burleskia ja kuumia rytmiä tarjoilee Robynn Huutz & hänen Suloiset Naikkosensa yhdessä Big Hand & Boogie legs- bändin kanssa.

Burleski Revyy ravintola Karmassa 16.-17.11., 30.11.-1.12., 7.-8.12., 14.-15.12.2018

& DINNER-paketti Amarillossa 65 €/hlö

sisältää pääsylipun Ravintola Karman Burleski Revyyseen

Alkuun
NACHOS CON SALSAS (VL, G, PÄ) Cheddar-juustokastiketta, pico de gallo -tomaatti-salsaa, jalopeñoviipaleita ja crème fraîchea. Lisäksi guacamolea ja chipotle mole -kastiketta.
Pääruoaksi
THE MEAT PLATE (L, G) Naudan flank steak, porsaan ylikypsää niskaa, chorizoa, savuista punaviinikastiketta, pippuri-kastiketta, San Marzano -tomaatteja ja Padrone- paprikoita sekä Diabolica-perunoita
tai
THE WEGAN PLATE ( VE) Amarillon kikhernepihvejä ja Vegan Soft tacoja, guacamolea, papusalsaa ja vegaanista majoneesia. Lisäksi pico de gallo -tomaattisalsaa, San Marzano -tomaatteja, Padrone-paprikoita sekä perunalohkoja.
Jälkiruoaksi
ARTALET VOL 2. (VL) Tartaletti, jossa Amarillon juustokakkua. Tarjoillaan talon passionkastikkeen, maitokinuskin ja marjojen kanssa
tai
OMENAPIIRAKKAA (VE ) Ananas-kookosjäätelöä ja marjoja.

JUOMAPAKETTI 25,00/HLÖ - kysy lisää tarjoilijaltasi.

 

Tiedustelut ja varaukset:
Tee pöytävaraus raflaamossa, sähköpostilla myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi tai myyntipalvelusta arkisin klo 9-16 puh. 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

Tässä ravintolassa