Italo Parsaviikot Helsinki ravintola

Parsaa oliivipuun katveessa

Satokauden superherkkua on saatavilla ravintoloissamme ympäri Suomen 11.4.–31.5. Katso Italon parsamenu!

ALKUUN

Asparagi alla Benedict G 10,50 €

Parsaa Benedictin tapaan. Grillattua vihreää sekä valkoista parsaa parmankinkkuun kiedottuna, hollandaisea sekä uppomuna.

Panzanella 9,90 €
Italialainen leipäsalaatti. Ciabattaa, luomukirsikkatomaattia, pinaattia, vihreää parsaa, kurkkua, herneitä, marinoitua punasipulia, luomumozzarellaa sekä tuoretta basilikaa.

PÄÄRUOAKSI

Risotto con Asparagi L, G S-Etukortilla 14,40 €/16,90 €
Täyteläinen parsa-pinaattirisotto.

Salmone Affumicato con Asparagi G 24,90 €
Savustettu lohi tarjoillaan valkoisen ja vihreän parsan sekä hollandaisekastikkeen kera.

Agnello di Primavera L, G S-Etukortilla 29,60 €/34,90 €
Grillattua, yrttikuorrutettua karitsan sisäfileetä, pannulla paistettuja kevätkasviksia sekä raikasta yrtti-jogurttikastiketta.

JÄLKEEN

Soffio alla Ricotta G S-Etukortilla 8,70 €/10,20 €

Mehevä ricottakohokas suoraan uunista! Sisällä raparperi-mansikkahilloketta.

VIINISUOSITUS

Wolfberger (W)3 12 %
75 cl/plo S-Etukortilla 32,90 €/38,90 €
Kuiva, hedelmäinen ja raikas kumppani parsaruoille.

L = laktoositon, G = gluteeniton

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Varaa pöytä tästä

Tässä ravintolassa