Parisuhdeloma Lahden Seurahuoneella

Kaipaako suhteenne romantiikkaa, iloa ja irtiottoa arjesta? Vai tarvitsetteko apua parisuhteen haasteisiin? Varatkaa rentouttava hotelliloma ja yksilöllinen parisuhdevalmennus Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella!

Varaa rentouttavan hotelliloman yhteyteen oma kahden tunnin parisuhdevalmennus. Ammattitaitoisen ja yksilöllisen valmennuksen teille räätälöi  parisuhdevalmentaja Sinikka Kiviluoma Parisuhdekoulusta. Hän on FM ja Solmuja parisuhteessa ® -parineuvoja ja ryhmäohjaaja. Katso lisätietoja www.parisuhdekoulu.com

Parisuhdeloma kahdelle sisältää majoituksen valitsemassanne huoneluokassa, upean buffetaamiaisen sekä tarpeittenne mukaan räätälöidyn parisuhdevalmennuksen.

Valmennuksessa saatte vinkkejä parisuhteen hoitoon kiireisessä arjessa, uusia näkökulmia ja oivalluksia suhteen kehittämiseen, työkaluja haastaviin vuorovaikutustilanteisiin sekä halutessanne harjoitteita kotiin. Lisäksi vietätte kahdenkeskistä laatuaikaa upeassa, tunnelmallisessa hotellissa! Voitte nauttia kiireettä toistenne seurasta, nukkua makeasti ja syödä hyvin Lahden Seurahuoneella!
 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Lahti

Hinta alk. 176 €/ hlö/ yö

Sisältää:

  • majoituksen
  • buffetaamiaisen
  • parisuhdevalmennuksen kahdelle / kesto 2h
  • langattoman nettiyhteyden
  • asiakassaunojen käytön

 

Parisuhdeloman varaukset ja tiedustelut:

Sinikka Kiviluoma, Parisuhdekoulu, puh. 040 555 0079 tai sposti valmentaja@parisuhdekoulu.fi

Lisätietoja majoitukseen liittyen hotellin vastaanotosta puh: +358 20 1234655 tai seurahuone.lahti@sokoshotels.fi 

Alk. 176 EUR/hlö/yö Asiakasomistajalogo