Parhaissa pikkujouluissa ollaan VENNissä!

Parhaissa pikkujouluissa ollaan aina VENNissä! Viinitankit pulppuilevat ehtymättöminä ja huikean maukas ja kattava All Day Brunch torjuu nälän – myös vegaanisena versiona.
Pikkujoulut on ihmisen parasta aikaa, ja niin on tänäkin vuonna. Juhlakauden tarjoiluksi suosittelemme aivan erityisesti All Day Brunchia, jonka saa nyt myös vegaanisena versiona.
 
Ja kun vielä muistat, että viinitankkimme pulppuilevat ehtymättöminä, alatkin jo aavistaa, että parhaissa pikkujouluissa ollaan hilpeästi VENNissä.
 
Pikkujoulujen suunnittelutoimikunnan helpotuksesi kerrottakoon, että VENNin pikkujoulut hoituvat hyvin myös ilman ennakkovarausta.
 
All Day Brunch S-Etukortilla 19,90 € (norm. 23,40 €)
 
Brunssilauta PÄ, L 
Salaatilla täytetty leipä, halloumiranskalaisia, ilmakuivattua kinkkua, katkarapuskagenia, katkarapuja, siemennäkkileipää, viikunahilloa, oliiveja, puolikuivattua tomaattia, appelsiinia ja muki-misu jälkkäriä, lasillinen kuohuviiniä 10 cl ja kahvi/tee.
 
Brunssilauta vege PÄ, VE
Salaatilla täytetty leipä, dumplingseja, falafelpyöryköitä, grillattua kesäkurpitsaa, puolikuivattua tomaattia, oliiveja, siemennäkkileipää, avokadoa, piripirimajoneesia, tomaattisalsaa, appelsiinia ja muki-misujälkkäriä, lasillinen kuohuviiniä 10 cl ja kahvi/tee.
 
 
23,40 EUR/hlö
19,90 EUR/hlö Asiakasomistajalogo