Onnea Suomi!

Marinan keittiössä on tänä vuonna riemukas ilmapiiri! Keittiömestarimme ovat loihtineet ruokalajeja, jotka sopivat 100-vuotiaalle Suomelle kuin sieni metsään! Tervetuloa makuelämykselle!

Marinan mietintämyssyt ovat käyneet kuumana, hihoja on kääritty ja reseptejä on maisteltu ja muokattu. Tuloksena on herkuista notkuva juhlavuoden noutopöytä ja hulppea pöytiintarjottava menu. Tarkkaan valikoidut raaka-aineet hivelevät suomalaisien makuhermoja samalla kun luovat kaukaa tulleille vieraille suurenmoisia pohjoisia makuelämyksiä.

Suomalaiseen makumaailmaan kuuluvia maanläheisiä tuotteita on käytetty runsaalla kädella. Lautaselta löytyy niin ahventa, silakkaa, kantarellejä ja ruista kuin tyrniä ja mustikkaakin. Ruokien kypsentämistavoissakin on kunnioitettu vanhoja, esi-isiemme käyttämiä, tapoja. Mitä olisi juhlaillallinen ilman graavattua kalaa taikka pikkelöityjä kasviksia?

Eikö se niin ole että muu maa mustikka, oma maa mansikka?

TUTUSTU BUFFET- JA MENUVAIHTOEHTOIHIN TÄSTÄ

 

Radisson Blu Marina Palace Hotel, 
Linnankatu 32, Turku

 

 

Tässä ravintolassa