Syysloma Oulussa, Oulun Eden, kylpylä Oulussa, majoitus Oulu, rentoutus, ulkoiluloma, shoppailu

Omistajan edulla syyslomalle Break Sokos Hotel Edeniin

Vietä iloinen syysloma Oulussa, kylpylän pärskeistä nauttien.

Break Sokos Hotel Eden sijaitsee Oulussa merenrannalla, upean hiekkarannan kupeessa, lähellä kaupungin sykettä. Meillä viihdyt ja virkistyt - rentoudut ja huilaat. Pulahda kylpylässä, treenaa kuntosalilla, ulkoile rauhallisen luonnon helmassa tai suuntaa kaupungille shoppailemaan. Varaa syksyn unelmalomasi ja hyödynnä omistajan etusi!

Omistajana saat -20% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 7 vrk ennen ajankohtaa. Pikaisempiin lähtöihin kannattaa hyödyntää omistajan nettihintaa -10%.

Break Sokos Hotel Eden, Oulu

Alk. 56,00 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus varaukseen merkitylle henkilömäärälle
  • aamiainen
  • kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö

-20% varaus tehtävä viimeistään 7 vrk ennen saapumista. Varauksen koko arvo maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. -10% varauksen voi perua kuluitta tulopäivänä klo 18 asti.
Hinnat varattavissa saatavuuden mukaan. Varaukset sokoshotels.fi-sivustolla.

Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 603, ma-pe klo 8-18. Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

Alk. 56 EUR/hlö/vrk/2 hh AO tunnus RGB