Bacaro Doppio Nuvole-jäätelö

Nauti italialaisesta artesaanijäätelöstä

"Valmistaessamme jäätelöä ja sorbetteja päivittäin, raaka-aineiden puhtaus ja tuoreus ovat ensisijalla. Tuotteiden korkea laatu on yrityksemme filosofia ja vahvuus", Stefano ja Arcangelo vakuuttavat.

Perinteistä italialaista käsintehtyä jäätelöä aidoista raaka-aineista nyt myös Bacaro Doppiosta

Jäätelön toimittavat turkulaisen Gelateria Nuvolen Stefano Morosi ja Arcangelo Tursi, joilla on aito ja syvä intohimo tuoreen, käsintehdyn jäätelön makuun.

Gelateria Nuvole avattiin huhtikuussa 2008 Hansa-kauppakeskuksessa, Turun keskustassa. Paikan perustivat ja sitä pyörittävät Stefano Morosi ja Arcangelo Tursi, joilla on aito ja syvä intohimo tuoreen, käsintehdyn jäätelön makuun ja juuri paahdetun espresson tuoksuun.
 

 

Tässä ravintolassa