Mustakari Memories Kokkola

Mustakari Memories Kokkolassa 26.-27.6.2020

26.6.2020 perjantai - 27.6.2020 lauantai
Mustakari Memories. Festarit meren rannalla!

Mustakari Memories järjestetään nyt kahdettakymmenettäensimmäistä kertaa. Musiikin ystävät ovat ottaneet merenrannassa Mustakarin saarella järjestettävän festivaalin omakseen ja liput myydäänkin lähes joka vuosi loppuun.

Kävijäennätys rikottiin viime vuonna, kun kahden päivän aikana Mustakarilla kävi yli 7000 henkeä. Myös artistit rakastavat tapahtuman tunnelmaa ja palaavat mielellään aina uudestaan Kokkolan kesään. Tapahtuma järjestetään juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 26.-27.6.2020.

K-18

Kotimaisista huippuartisteista koostuva ohjelmisto pitää sisällään Ellinooran, Paula Koivuniemen sekä Lauri Tähkän. Mustakarin merelliselle lavalle astuvat myös kauan odotettu Apulanta, Teflon Brothers sekä Olavi Uusivirta.Black Devils yhdessä Ile Kallion kanssa tarjoaa Hurriganes-klassikkoja ja niin ikään paikallista osaamista Mustakarille tuo Fredrik Furu.

Ohjelma

Perjantai 26.6.2020

* Ellinoora
* Lauri Tähkä
* Teflon Brothers
* Fredrik Furu

Lauantai 27.6.2020

* Apulanta
* Paula Koivuniemi
* Olavi Uusivirta
* Black Devils feat. Ile Kallio plays Hurriganes

Ensimmäiset lippupaketit tulevat myyntiin Lipputoimiston kautta 15.11. -Aluksi saatavilla kahden päivän lippuja alennettuun, 70€ Early Bird-hintaan. HUOM: LIPUT VAIN LIPPUTOIMISTOSTA TOISTAISEKSI!

Normaalihintaiset päiväliput tulevat myyntiin helmikuun alussa.

alk. 70 EUR/2 pvän earlybird lippu

Tässä ravintolassa