Radisson Blu Grand Hotel Tammerin uusivuosi on täynnä glamouria

Masquerade Night – Uusivuosi Tammerissa

Uppoudu vanhanajan säihkyvään glamouriin hyvän musiikin, ruoan ja tyylikkäiden pukujen saattelemana. Uudenvuoden illallinen Tammerin Juhlasalissa 31.12. klo 19 alkaen.

Grand Hotel Tammer on nähnyt historiansa aikana lukuisia upeita juhlia, illallisia ja naamiaisia. Nyt pääsemme nauttimaan legendaarisen hotellin tarinoista ja menneen ajan tunnelmasta, kun 90-vuotisjuhlavuosi huipentuu ainutlaatuiseen Masquerade Night -iltaan.

Uudenvuoden illallinen on saanut inspiraationsa Grand Tammerin menusta vuodelta 1934, jonka herkut on tuotu tähän päivään. Nostalgiaa tuovat muun muassa blinit, kokonaiset katkaravut, silliä à la Russe, vasikanpaisti ja piparjuuri. Jälkiruokapöydän kruununa on Grand Tammerin perinteinen sacherkakku. Katso koko menu alta!

Matkaa 30-luvun maailmaan siivittää makujen taustalla soivat swing- ja jazz-klassikot. Ruokailun jälkeen nautitaan burleskitaiteilija Olivia Rougen viettelevästä esityksestä, joka johdattaa juhlijat jatkamaan iltaa tanssin tahtiin Tampereen ensimmäisen yökerhon lattialla. DJ Juissi nostaa tunnelman kattoon, ja ilta huipentuu yhteiseen lähtölaskentaan vuodelle 2020. Täydellisen alun uudelle vuodelle tarjoaa ylellinen majoitus Grand Hotel Tammerissa.
 

MAJOITUSPAKETTI
Sisältää illallisen, majoituksen Standard-huoneessa sekä Super Breakfast -aamiaisen.

alk. 261,15 € (norm. 269)/2 hlö/vrk/2 hh
alk. 186,15 € (norm. 193)/1 hlö/vrk/1 hh

Varaa majoitus >>

UUDENVUODEN ILLALLINEN
56 €

Varaa pöytä >>

MENU:
Kokonaisena savustettua lohta
Silliä á la Russe
Kokonaisia katkarapuja ja tartarkastiketta
Miniblinejä sekä kirjolohen mätiä, silliä ja vuolukermaa
Suolakurkkua ja hunajaa

Savuporoa Grobowsky
Vasikanpaistia ja piparjuurta
Tilliperunoita

Tammerin perunasalaattia
Milanaise-salaattia
Waldorfinsalaattia
Savupunajuurisalaattia
Vihersalaattia

Maalaisleipävalikoima ja kirnuvoita

Kokonaisena kypsennettyä härän ulkofilettä ja punaviinikastiketta
Pariloitua nieriää, jokirapuja ja fenkolikastiketta
Vihreitä papuja paahdetun voi kera
Perunagratiinia

Runsas jälkiruokapöytä, sisältäen kotimaisia juustoja ja kirsikkahilloketta, jääkarpaloita ja kinuskia, leikattuja hedelmiä sekä perinteistä sacherkakkua ja kermaa

Lisätiedot ja pöytävaraukset:
Puh. 020 1234 630 (ark. klo 9–16) tai 
sales.tampere@radissonblu.com